TOMS: Sinau Kasus ing Pemasaran Sebab sing Nguntungake

Toms

Sawetara wektu kepungkur aku nulis panjaluk liwat blog iki menyang Mandheg Killing sabab Marketing. Masalahe yaiku benturan lan konsekuensi sing ora dikarepake konsumen nalika bisnis nindakake upaya pemasaran kanggo usaha sing bathi nalika nggunakake nirlaba utawa amal kanggo nyebarake warta. Mungsuh sebab pemasaran percaya manawa bisnis nyalah gunakake amal ... lan kudune mung menehi dana apa wae saka kabecikan ing ati. Masalahku karo aku kadang dhuwit ora ana menehi… Nanging asring kasedhiya yen investasi.

Siji kanggo Siji

Yen sampeyan durung nate krungu TOMS, sampeyan bakal gumun karo apa iki bathi perusahaan wis ngrampungake ing jagad. Wiwit taun 2006, TOMS nyelehake 10 yuta pasang sepatu ing sikil bocah ing luwih saka 60 negara. Lan wiwit 2011, TOMS duwe mulihake luwih saka 150,000 wong liwat tumbas Eyewear TOMS. Ing pungkasan 2014, luwih saka 35 negara bagian ing AS sing bakal nampa luwih saka 1,000,000 pasang sepatu anyar lan ngarsane saiki dibalekake ing 3 negara.

TOMS menehi 3 jinis sepatu:

  • Canvas Unisex Slip-Ons - gaya apik kabeh (padha karo sing dituku saben dina); bocah bisa milih macem-macem warna
  • Sepatu Olahraga - dibangun kanggo kegiatan fisik; suplemen program Pemberi Mitra sing nargetake obesitas bocah
  • Boots Musim Dingin - Lapisan nganggo wulu, anti banyu, luwes; dibangun kanggo tahan iklim adhem.

Komunitas TOMS mbantu mbantu nggawe ide sederhana dadi kasunyatan sing kuat. Grup kaya Program Kampus TOMS nggawe mahasiswa ing saindenging Amerika Serikat melu acara sing ndhidhik wong liya babagan konsumerisme sadar lan wirausaha sosial. Program magang wis nggawe para mudha liyane dadi bagean sing penting ing crita kasebut.

Gerakane kalebu pirang-pirang bagean, kalebu Siji Dina Tanpa Sepatu lan Dina Sight World dina taunan kita kanggo ningkatake kesadaran kanggo masalah mlarat global lan bisa nyegah buta lan gangguan visual. Tiket Menehi menehi sampeyan kesempatan kanggo gabung karo dheweke ing Giving Trip lan nyebarke Sepatu TOMS kanggo bocah-bocah ing lapangan. Lan yen sampeyan golek cara liyane kanggo melu, Tim Komunitas duwe akeh ide.

Iki minangka bocah poster kanggo Pemasaran Sebab. Kanthi tetep duwe bathi, TOMS ora mung duwe kesempatan kanggo mbantu, nanging uga wis nambah operasine. Pemasaran sing nyebabake bathi tetep lestari.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.