Toluna Start: Intelijen Konsumen Real-Time Kanthi Komunitas Global

Platform Wawasan Pelanggan Toluna

Toluna Start minangka platform intelijen konsumen nyata-nyata sing lincah, pungkasan. Produk kasebut nyedhiyakake wawasan pelanggan, riset pasar, lan nguatake klien supaya langsung nindakake riset kuantitatif lan kualitatif kanthi wektu nyata. Ora kaya platform riset pasar tradisional, Toluna nggabungake teknologi sing dibutuhake lan akses menyang komunitas global kanggo menehi informasi sing sampeyan butuhake.

Toluna Miwiti

Toluna Miwiti

Apa pangembangan produk anyar sing lincah utawa nyoba pesen merek lan pesen komunikasi, Toluna duwe platform intelijen konsumen kanggo mbantu riset pasar babagan konsumen:

  • Intelijen Konsumen - Akses siji sumber kanggo kabeh wawasan konsumen. Toluna Start minangka platform intelijen konsumen end-to-end lan kanthi login siji. Akses macem-macem solusi wawasan otomatis sing kalebu desain survey, responden survey terintegrasi, lan dashboard nglaporake kalebu wawasan lan rekomendasi.
  • Analytics lan Dashboard - Akses data kanthi cepet. Saka laporan lapangan wektu nyata lan tanggapan tembung nganti analisis sing luwih maju. Ukur kinerja tumrap KPI ing sawetara menit kanthi dashboard sing dirancang kanggo menehi wawasan sing bisa ditindakake. Data bobot, nggawe sub-populasi, saring lan tindakake kabeh level tes signifikansi. Seret lan selehake slide slide PowerPoint, tembung cloud cloud, nggawe tabel, lan mbukak spanduk maneh kaya prelu.
  • Komunitas lan Diskusi Langsung - Cepet interaksi karo wong sing paling penting karo merek sampeyan. Nggali luwih jero lan nemokake emosi lan motivasi sing nyebabake tumindak konsumen. Gawe komunitas perusahaan sing fitur lengkap lan apik banget - ora preduli target pasar sampeyan. Siapke Diskusi Langsung kanthi merek sajrone sawetara menit lan terlibat karo pamirsa target.
  • Wawasan Prilaku - Ngerteni prilaku konsumen ing ponsel, desktop, situs web, lan aplikasi. Kalebu aplikasi sing wis diinstal, pola navigasi, prilaku browsing, prilaku telusuran, lan informasi tuku ing kabeh pengecer paling gedhe ing donya.
  • Sampling Otomatis - Akses responden kanthi nyata. Rega, evaluasi kelayakan lan miwiti proyek sawetara menit. Solusi sampling otomatis Toluna menehi peneliti garis langsung menyang komunitas influencer saka responden sing duwe profil sing apik banget.
  • Komunitas Panel Global - Pilih kekuwatan luwih saka 30 yuta wong ing ndonya. Anggota kita siyap, gelem, lan bisa menehi umpan balik sing dibutuhake, kabeh ing wektu nyata kanggo nambah biaya nggawe keputusan. Target konsumen ing 70+ pasar nggunakake luwih saka 200 profil demografi lan prilaku.
  • Layanan Riset - Para ahli ing omah Toluna dikombinasikake karo perusahaan adhine Harris Interactive duwe keahlian vertikal sing jero sing bisa nggawe sing ora dingerteni, dingerteni. Keahliane digabung karo solusi otomatis swalayan. Utawa dheweke bisa ngrancang program khusus karo ahli riset. Layanan apa wae sing memenuhi kebutuhan sampeyan.

Jadwal Demo Miwiti Toluna

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.