Cara Ngoptimalake Tag Judhul (Kanthi Conto)

Optimisasi Tag Judhul kanggo Mesin Telusuran

Apa sampeyan ngerti manawa kaca sampeyan bisa duwe macem-macem judhul, gumantung saka lokasi sing pengin ditampilake? Bener… ing ngisor iki ana papat judhul sing beda kanggo siji kaca ing sistem manajemen konten sampeyan.

  1. Tag judhul - HTML sing ditampilake ing tab browser lan diindeks lan ditampilake ing asil telusuran.
  2. Title Page - judhul sing sampeyan wis diwenehi kaca ing sistem manajemen konten supaya bisa gampang ditemokake.
  3. Judhul Kaca - biasane tag H1 utawa H2 ing sisih ndhuwur kaca sing ngidini pengunjung ngerti kaca sing ana.
  4. Judhul Snippet sing sugih - judhul sing pengin ditampilake nalika wong nuduhake kaca ing situs media sosial lan ditampilake ing pratinjau. Yen potongan sugih ora ana, platform sosial biasane bakal default menyang tag judhul.

Aku asring ngoptimalake masing-masing nalika aku nerbitake sawijining kaca. Ing sosial, aku bisa uga narik kawigaten. Ing telusuran, aku pengin nggawe manawa nggunakake tembung kunci. Ing judhul, aku pengin menehi kejelasan kanggo konten ing ngisor iki. Lan internal, aku pengin bisa nemokake kaca kanthi gampang nalika nggoleki sistem manajemen konten. Kanggo artikel iki, kita bakal fokus ing ngoptimalake judhul kanggo mesin telusuran.

Tag judhul, tanpa mangu-mangu, minangka elemen sing paling penting ing kaca nalika ngindeks konten sampeyan kanthi bener kanggo istilah telusuran sing sampeyan goleki. Lan kabeh sing disenengi SEO… Mangga dianyari judhul kaca ngarep saka Home. Aku nggrundel saben ndeleng situs sing ora ngoptimalake judhul kaca ngarep! Sampeyan saingan karo sayuta kaca liyane sing diarani Omah!

Pira Karakter sing Ditampilake Google Kanggo Tag Judhul?

Apa sampeyan ngerti yen tag judhul sampeyan ngluwihi 70 karakter sing bisa digunakake Google konten sing beda karo kaca sampeyan tinimbang? Lan yen sampeyan ngluwihi 75 karakter, Google bakal terus nglirwakake konten sawise 75 karakter? Tandha judhul sing wis diformat kanthi bener antarane 50 lan 70 karakter. Aku cenderung ngoptimalake antara 50 lan 60 karakter amarga telusuran seluler bisa ngilangi sawetara karakter liyane.

Ing pungkasan skala, aku ndeleng akeh perusahaan nyoba ngemas akeh informasi sing ora perlu utawa wiyar ing tag judhul. Akeh sing nyelehake jeneng perusahaan, industri uga judhul kaca. Yen sampeyan peringkat apik kanggo sampeyan tembung kunci bermerek, judhul ora kudu kalebu jeneng perusahaan sampeyan.

Mesthi ana sawetara pangecualian:

  • Sampeyan duwe merek massal. Yen aku ing New York Times, contone, aku pengin uga kalebu.
  • sampeyan butuh kesadharan merek lan nduweni konten sing apik. Aku kerep nindakake iki karo pelanggan enom sing nggawe reputasi lan dheweke wis nandur modal akeh konten sing apik.
  • Sampeyan duwe jeneng perusahaan sing sejatine kalebu tembung kunci sing relevan. Martech Zone, contone, bisa migunani wiwit MarTech yaiku istilah sing biasane digoleki.

Tuladha Tag Judhul Kaca Ngarep

Nalika Ngoptimalake kaca ngarep, biasane nggunakake format ing ngisor iki

tembung kunci sing nggambarake produk, layanan, utawa industri | jeneng perusahaan

Conto:

CMO Pecah, Konsultan, Pembicara, Panganggit, Podcaster | Douglas Karr

utawa:

Maksimalake Salesforce lan Investasi Cloud Marketing | Highbridge

Contone Tag Judhul Kaca Geografis

Kira-kira katelu saka kabeh telusuran Google seluler gegandhengan karo lokasi miturut Corona Biru. Nalika ngoptimalake Judhul Judhul kanggo kaca geografis, biasane nggunakake format ing ngisor iki:

tembung kunci sing nggambarake kaca | lokasi geografis

Conto:

Layanan Desain Infographic | Indianapolis, Indiana

Tuladha Tag Judhul Kaca Topik

Nalika ngoptimalake Judhul Judhul kanggo kaca topik, biasane nggunakake format ing ngisor iki:

tembung kunci sing nggambarake kaca | kategori utawa industri

Conto:

Optimisasi Kaca Landing | Layanan Pay Per Click

Pitakon Bisa Digunakake Kanthi Judhul

Aja lali manawa pangguna mesin telusuran cenderung nulis pitakon luwih rinci saiki ing mesin telusuran.

  • Udakara 40% kabeh pitakon telusuran online ing Amerika Serikat ngemot rong tembung kunci.
  • Luwih saka 80% telusuran online ing Amerika Serikat ana telung tembung utawa luwih.
  • Swara 33% pitakon telusuran Google dawane 4+ tembung

Ing kiriman iki, sampeyan bakal nemokake judhul yaiku:

Cara Ngoptimalake Tag Judhul kanggo SEO (karo Conto)

Pangguna nggunakake Sapa, Apa, Napa, Kapan, lan Kepiye ing pitakon telusuran luwih akeh tinimbang sing biyen. Nduwe judhul pitakon sing cocog karo pitakon telusuran minangka cara sing apik kanggo diindeks kanthi sampurna lan nuntun sawetara lalu lintas telusuran menyang situs sampeyan.

Akeh situs liyane sing nulis babagan tag judhul lan judhul tag SEO lan aku ora yakin bakal nate saingan karo situs web kasebut amarga situs kasebut nguwasani istilah sing ana gandhengane karo SEO. Dadi, aku wis nambah nganggo Tuladha kanggo nyoba mbedakake kiriman lan ndorong klik luwih akeh!

Sampeyan ora kudu isin nggunakake karakter sabisa. Nggunakake tembung kunci sing fokus banget dhisik, banjur diterusake karo istilah sing luwih jembar, minangka praktik paling apik.

Optimisasi Tag Judhul ing WordPress

Yen sampeyan nggunakake WordPress, alat kaya Plugin SEO SEO Pangkat ngidini sampeyan ngatur judhul kiriman lan judhul kaca. Kalorone beda. Kanthi situs WordPress, judhul posting biasane ana ing tag judhul ing njero teks, dene judhul kaca yaiku tag judhul sing dijupuk mesin telusuran. Tanpa plugin WordPress SEO, kalorone bisa uga padha. Plugin Rank Math SEO ngidini sampeyan nemtokake kalorone ... dadi sampeyan bisa nggunakake judhul sing apik lan judhul sing dawa ing kaca - nanging isih mbatesi tag judhul kaca nganti suwene sing tepat. Lan sampeyan bisa ndeleng pratinjau kanthi jumlah karakter:

Pratinjau SERP ing Plugin SEO SEO Pangkat kanggo WordPress

60% telusuran Google saiki wis rampung liwat seluler mula Rank Math uga nyedhiyakake pratinjau seluler (tombol seluler sisih tengen ndhuwur):

Pratinjau SERP Seluler ing Plugin SEO SEO Pangkat kanggo WordPress

Yen sampeyan ora duwe plugin sing bisa ngoptimalake potongan sing kaya kanggo media sosial, tag judhul asring ditampilake dening platform media sosial nalika nuduhake link.

Gawe judhul sing ringkes lan apik sing nyebabake klik! Fokus tembung kunci ing apa sing sampeyan percaya bakal fokus lan ora ana liyane. Lan aja lali ngoptimalake deskripsi meta sampeyan kanggo nyopir pangguna telusuran kanggo ngeklik.

Pro Tip: Sawise sampeyan nerbitake kaca, priksa manawa sampeyan pangkat sawetara minggu kanthi alat kaya SEMrush. Yen sampeyan ndeleng manawa kaca sampeyan nduweni peringkat sing apik kanggo kombinasi tembung kunci sing beda… Tulis ulang judhul sampeyan supaya luwih cocog (yen cocog, mesthi). Aku nindakake iki kabeh ing artikel lan aku ndeleng tarif klik-tayang ing Search Console saya tambah!

Sanggahan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo SEMrush ndhuwur.

5 Komentar

  1. 1

    Tag judhul minangka elemen meta sing paling penting lan minangka faktor peringkat. Akeh situs web sing salah mbuwang ruang iki kanthi mung nggunakake jeneng perusahaan. Sampeyan kudu nggunakake tembung kunci kanggo njlentrehake apa sing ana ing kaca kasebut.

  2. 2
  3. 4

    Aku ora pengin nerusake judhul blog sawise judhul kaca nanging ora ngerti kepiye. Aku nggunakake plugin All In One Seo Pack lan aku wis mbusak% blog_title% sing sawise% page_title%, saiki dadi% page_title%. Nanging isih terus. Ing kode judhul header.php yaiku, lan judhul page.php yaiku. Apa sing kudu aku lakoni, dadi judhul blog ora bakal diterusake sawise judhul kaca.

    • 5

      Aku sejatine bakal ngekspor setelan sampeyan saka Plugin Paket All In One SEO lan nginstal Plugin Yoast SEO kanggo WordPress. Sampeyan bisa ngimpor setelan ing kana lan apa sing sampeyan duwe ing ndhuwur kudu bisa digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.