5 Cara Ngatasi Sales lan Marketing kanggo Nambah Dhuwit

keselarasan marketing sales

Saben njupuk klien, langkah pertama sing kudu ditindakake yaiku dadi pelanggan. Kita ora bakal langsung nelpon tim sales. Kita bakal ndhaptar buletin email (yen duwe), ndownload aset, gawe jadwal demo, banjur ngenteni tim sales bisa nyedhaki kita. Kita bakal ngrembug kesempatan kasebut kaya-kaya kita dadi pemimpin utama, lan nyoba ngrampungake kabeh siklus sales karo dheweke.

Langkah sabanjure sing ditindakake yaiku takon marang tim pemasaran babagan tampilan siklus apa. Kita mriksa jaminan sales sing digawe marketing. Banjur kita mbandhingake kalorone. Contone, sampeyan bakal kaget, kaping pirang-pirang ndeleng presentasi pemasaran kanthi merek sing apik digawe kanggo tim penjualan ... nanging banjur ditampilake presentasi penjualan sing elek banget kaya katon cepet-cepet digawe 10 menit sadurunge telpon. Nopo nopo Amarga pemasaran sing dirancang ora bisa digunakake.

Proses iki ora mbuwang-mbuwang wektu - meh mesthi menehi kesenjangan ing antarane kaloro pihak. Sampeyan bisa uga pengin mriksa proses sampeyan. Kita ora ngandhani iki supaya sales lan marketing ora migunani, luwih asring saben klompok duwe cara lan motivasi sing beda. Masalahe yen kesenjangan kasebut kedadeyan dudu marketing mbuwang wektu ... yaiku manawa tim sales ora maksimal menehi sumber daya kanggo njaga lan nutup adol.

Sadurunge wis nerbitake pitakon sing bisa sampeyan takon ing organisasi sampeyan priksa keselarasan penjualan lan pemasaran sampeyan. Brian Downard, salah sawijining pendiri lan Mitra ing ELIV8 Strategi Bisnis wis ngrampungake 5 cara kanggo nambah penjualan lan pemasaran sampeyan… Kanthi tujuan kolektif kanggo ningkatake penghasilan.

  1. Konten kudu nyurung dodolan, ora mung kesadharan merek - klebu tim sales sampeyan ing rencana konten kanggo ngenali kesempatan lan bantahan sing dirungokake tim penjualan sampeyan.
  2. Strategis dhaptar dhaptar utama sampeyan - adol motivasi supaya bisa adol cepet, saengga bisa ngilangi arah pemasaran sing luwih nguntungake sing bisa luwih suwe.
  3. Temtokake kriteria timbal (SQL) sing memenuhi kualifikasi penjualan - Pemasaran asring diluncurake kabeh registrasi dadi timbal, nanging pemasaran online asring ngasilake akeh arahan sing ora nduweni kualifikasi.
  4. Gawe Perjanjian Tingkat Layanan ing antarane penjualan lan pemasaran - departemen pemasaran sampeyan kudu nganggep tim sales minangka pelanggan, sanajan di survey babagan kinerja penjualan.
  5. Anyari babagan penjualan lan presentasi sampeyan - investasi ing sistem manajemen aset penjualan sing njamin bahan pemasaran paling anyar dites lan diukur.

Ana prekara tambahan sing bisa sampeyan lakoni kanggo nyelarasake penjualan lan pemasaran. Nuduhake Indikator Kinerja Utama (KPI) kaya peluang sing digawe lan bisnis sing ditutup / menang kanthi sentuhan penjualan lan pemasaran sing relevan bisa mbayangake strategi apa sing paling sukses. Sampeyan bisa uga pengin nerbitake dasbor sing dituduhake kanggo nglacak kemajuan lan menehi penghargaan marang tim nalika target wis dicapai.

Lan mesthi priksa manawa kepemimpinan Penjualan lan Pemasaran duwe sesanti lan wis mlebu rencana masing-masing. Sawetara perusahaan malah nggabungake Chief Revenue Officer kanggo mesthekake keselarasan kasebut.

Cara Nglaras Sales lan Marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.