Tips saka Situs sing Ngonversi Dhuwur

Tarif Konversi Dhuwur

Ora ana sing luwih nguciwani tinimbang kampanye iklan sing mbayar kanthi sukses sing ngasilake akeh lalu lintas menyang situs sampeyan nanging nyebabake konversi kurang. Sayange, akeh pemasar digital sing ngalami iki, lan solusine padha: ngoptimalake situs kanthi konten sing ngonversi dhuwur. Pungkasane, sing paling angel yaiku ora nggawa wong ing lawang, dheweke mlebu. 

Sawise nggarap atusan situs, kita nemokake tips lan trik ing ngisor iki sing nyebabake tarif konversi sing dhuwur. Nanging, sadurunge nyelehake babagan sing kudu ditindakake lan ora penting, luwih dhisik kudu nemtokake apa tegese nalika ngucapake konversi.

Tarif Konversi kanggo Pemasar Digital

Tembung "konversi" cukup ora jelas. Pemasar duwe macem-macem jinis konversi sing kudu dilacak. Mangkene sawetara perkara sing paling penting kanggo para pemasar digital.

  • Ngonversi pengunjung menyang pelanggan - Sampeyan bisa uga angel percaya, nanging luwih gampang njaluk wong anyar teka ing situs sampeyan tinimbang jumlah wong sing wis dikonversi.
    masalah: Wong ngati-ati menehi alamat email amarga dheweke ora pengin ditulisi.
  • Ngonversi pengunjung menyang pembeli - Supaya pengunjung bisa narik pemicu lan menehi kertu kredit minangka salah sawijining konversi sing paling angel, nanging kanthi alat sing tepat, perusahaan cerdas nindakake saben dina.
    masalah: Kajaba produk sampeyan pancen paling apik, kemungkinan sampeyan duwe kompetisi, mula penting banget sampeyan nggawe pengalaman checkout kanthi paling bisa, saengga masarakat ora tuku sadurunge ngrampungake tuku.
  • Ngonversi pengunjung sepisan menyang penggemar sing setya lan bali - Supaya pelanggan bisa nggunakake ulang konten sampeyan, sampeyan kudu entuk alamat email kanggo komunikasi lan promosi mbesuk.
    masalah: Pelanggan ora setya kaya biyen. Kanthi akeh pilihan sing kasedhiya ing klik tombol, luwih angel kanggo perusahaan njaga.

Solusi: Konten kanthi Tarif Konversi Dhuwur

Ora kabeh pangarep-arep bakal ilang. Kanggo nambah tarif konversi situs sampeyan, kita wis nggabungake dhaptar cara sing paling sukses sing wis katon situs digunakake kanggo nambah tarif konversi.

Popup Pribadi

Popup Pribadi

Ora kabeh wong digawe padha lan pesen uga bakal ditampa. Nyatane, apa sampeyan ngerti manawa ana sawijining majalah sing ana luwih saka siji sampulane? Gumantung saka lokasi sampeyan nemtokake panutupan endi sing sampeyan deleng.
Toko eCommerce, umpamane, bisa nggawe pesen khusus adhedhasar macem-macem faktor kalebu ing ngisor iki:

  • Yen pangunjung saka California, nawakake OFF 20% kanggo pakean renang.
  • Yen pengunjung nganggur ing kaca X sajrone rong detik, banjur nuduhake pesen sing takon apa wong kasebut butuh pitulung.
  • Yen pengunjung pertama kaline ing situs kasebut, banjur nuduhake survey sing bakal mbantu dheweke nemokake apa sing digoleki.
  • Yen pangunjung nggunakake piranti iOS, banjur tampilake popup sing ngarahake ndownload app ing toko iOS.
  • Yen pangguna ngunjungi situs sampeyan antara jam awan nganti 4 sore lan dununge udakara 50 mil, banjur wenehake kupon kanggo mangan awan.

Konten Interaktif

Konten interaktif

Konten interaktif duwe tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur tinimbang konten statis sing jelas, mula nggunakake format interaktif sing ndadekake pangguna bisa tumindak minangka alat sing sampurna kanggo konversi yen sampeyan nyelehake ajakan menyang panggon liya.

Kuis lan Jajak Pendapat

Kuis lan Jajak Pendapat

Iki apik banget kanggo macem-macem sebab, kalebu: Takon pangguna kanggo nyedhiyakake alamat email supaya bisa ndeleng asil. Wenehake formulir timbal ing pungkasan sing njaluk para kuis kanggo ndhaptar rekomendasi sing dipersonalisasi adhedhasar asil sing unik.

Chatbots

Chatbots

Iki nyedhiyakake perusahaan kesempatan unik kanggo nawakake personalisasi lan pitulungan 24/7. Ora prelu maneh ngilangi konversi potensial amarga pengunjung ora bisa nemokake dhukungan utawa pitulungan sing dibutuhake. Takon pangguna anyar yen butuh pitulung kanggo nemokake apa-apa, banjur ajokake serangkaian pitakon sing ngidini sampeyan menehi rekomendasi sing dipersonalisasi. Nambahake formulir timbal, ngidini para pengunjung ninggalake informasi, supaya sampeyan bisa bali kanthi cepet.

Cara Ngerteni Tingkat Konversi Situs Sampeyan

Ngitung tingkat konversi sampeyan ora bisa ngeri. Iku gampang karo program pelacakan kayata Google Analytics. Utawa, yen sampeyan luwih milih kanthi manual, ana petungan sing wis dingerteni lan dicoba. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti pirang-pirang wong sing ngunjungi lan pirang-pirang wong sing ngowahi. Cukup bagi jumlah wong sing dikonversi kanthi total jumlah pengunjung situs web, banjur tikel asil dadi 100.

Yen sampeyan duwe macem-macem kesempatan konversi kayata ndownload ebook, ndhaptar webinar, ndhaptar platform, lsp., Mula sampeyan kudu ngetung metrik iki kanthi cara ing ngisor iki:

  • Ngetung saben konversi kanthi kapisah nggunakake mung sesi saka kaca sing ana dhaptar dhaptar.
  • Gabungke lan ngetung kabeh konversi nggunakake kabeh sesi kanggo situs web.

Kepiye carane mbandhingake?

Sanajan angka kasebut beda-beda saben industri, isih ana cara kanggo pathokan sampeyan.

Panaliten anyar nemokake yen rata-rata konversi tingkat antarane industri kisaran antara 2.35% lan 5.31%.

Geckoboard, Tingkat Konversi Situs Web

Kanthi jinis konten sing bener lan ajakan-kanggo-tumindak sing bener dikirimake ing wektu sing tepat, para pemasar bisa nambah tarif konversi kanthi dramatis tanpa usaha banget. Ana platform sing gampang digunakake kanthi instalasi langkah siji liwat plug-in kayata FORTVISION.com.

Babagan FORTVISION

konversi kenceng

FORTVISION ngidini pangguna bisa narik kawigaten, melu, lan njaga pengunjung kanthi konten interaktif, kabeh nalika nglumpukake poin data sing kritis. Entuk wawasan sing jero lan bisa ditindakake supaya bisnis sampeyan entuk kekuwatan kanggo ngirim pesen sing pas ing wektu sing pas kanggo wong sing bener.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.