10 Tips Penting kanggo Pemasar Pemula

carane aku miwiti

Dadi sampeyan siyap ngethok untune ing jagad pemasaran sing cepet lan cepet. Motivasi dhiri pancen penting, nanging sampeyan uga kudu trima karo saran sing wis dites wektu lan ngerti kepiye cara ngetrapake tugas lan lingkungan kerja sampeyan dhewe. Maca terus kanggo sangang pitunjuk penting sing bakal mbantu sampeyan nemokake, tuwuh lan berkembang nalika ana ing industri pemasaran.

  1. Dadi Inkuitif - Tansah nyoba ndeleng kahanan, teknologi, lan tren kanthi tujuan kanggo nemokake apa sing bisa ditemokake saka kriya kanggo digunakake ing karya pemasaran. Yen sampeyan duwe pola pikir sing bener, pacelathon santai karo kanca sampeyan bisa nyebabake ide anyar babagan promosi tur klien paling anyar.
  2. Pikirane Liwat Box - Minangka pemasar pemula, sampeyan ora duwe senioritas ing antarane kanca-kanca. Amarga kasunyatan kasebut, sawetara kontak lan sumber daya sing kasedhiya kanggo wong sing luwih berpengalaman bakal dadi watesan sampeyan nalika karir. Nanging, ora ana alesan kanggo semangat. Panjurung sampeyan mikir ing njaba kothak, ngluwihi trik lan teknik sing biasa. Sumber daya sampeyan bisa mbayar klien lan entuk kekaguman saka kanca sejawat. Supaya kebiasaan mikir kanthi cara sing ora dikarepake, terus takon marang awakmu, "Apa ana sing ilang?"Utawa"Apa aku bisa nindakake iki kanthi cara sing beda?
  3. Jaringan Kaya Pro - Amarga sampeyan anyar ing industri pemasaran, sampeyan bakal bisa ngrasakake paling sithik winates amarga ora duwe pengalaman, ditambah karo pangertene manawa masarakat durung ngerti sampeyan. Nanging, sampeyan isih bisa nuduhake wong liya sing siyap unggul sinau dadi jaringan sing apik.

    Kapan sampeyan ana ing konferensi, ngobrol karo kolega nalika nedha awan utawa lungguh ing sepur sajrone plancongan, mesthi siyap ngobrol babagan karir. Coba pikirake sapa wae sing sampeyan kenal karo sekutu potensial sing bisa nggawa karir menyang level liyane. Simpen kertu bisnis lan gaweyan paling ora siji "wicara elevator" sing bisa digunakake nalika ana wong sing takon, "Dadi, apa sing sampeyan lakoni?" Coba ngupayakake tumindak paling apik kapan wae.

    Kesan sing sampeyan lakoni bisa nyebabake wong-wong ing lingkungan sampeyan kepengin ngerti sampeyan kanthi luwih apik lan nindakake apa sing bisa kanggo majokake karir, nanging bisa uga duwe pengaruh sing beda.

  4. Kontrol Pesen Sampeyan - Persuasif ora gampang banget, amarga ana unsur sing ora bisa sampeyan kontrol. Sampeyan bisa ngatur sawetara bagean pesen sing dikirim kanthi nggunakake tembung sing apik banget, crita sing bisa ditrapake, lan conto lucu, nanging otak wong uga njupuk informasi sing dirungokake lan digandhengake karo pengalaman sing kepungkur. Sampeyan ora bisa ngontrol aspek kasebut, nanging sampeyan bisa nggunakake cara supaya pesen bisa dipahami.

    Salah sawijining cara yaiku nggunakake kaca, teknik sing bisa dituturake speaker kanggo basa pamireng sing dirungokake. Mirroring mbantu nggawe rapet lan nggawe wong rumangsa luwih gampang ing ngarsane, saengga dheweke duwe pikiran terbuka babagan apa sing sampeyan ucapake. Miturut sawetara panliten, dodolan mundhak saka 12.5 dadi 66 persen nalika teknik mirroring dileksanakake.

  5. Familiarize karo Metrik Pemasaran - Ana sawetara cara sing gampang kanggo ngerti yen taktik pemasaran sampeyan bisa digunakake kaya sing dikarepake. Mungkin salah sawijining klien sampeyan yaiku mantan superstar musik sing bali menyang industri hiburan sawise mandheg 10 taun. Ngomong sampeyan wis ngerti peringkat Billboard kanthi cepet nyepetake seminggu sawise mbukak iklan kaca lengkap ing majalah utama lan miwiti kampanye Youtube khusus. Bisa uga ana kemungkinan sing sampeyan lakoni kanggo ngiklanake rilis nyebabake kinerja grafik sing luwih apik.

    Nanging, ing sawetara kasus, sampeyan kudu gumantung karo metrik sing kurang jelas kanggo ngerti apa sing sampeyan lakoni migunani, utawa yen ana prelu pangowahan. Data babagan kunjungan situs web, rawuh ing konser, minat karo artis ing saluran media sosial lan uga unduhan nada dering kabeh bisa nyritakake babagan cara marketing sing pantes.

  6. Elingi Maju Industri - Sampeyan wis ngerti pentinge yen duwe pola pikir sing kepengin weruh lan sadhar yen meh kabeh interaksi bisa ngrangsang ide sing apik kanggo karir pemasaran sampeyan. Kajaba iku, kerja keras kanggo terus maju ing ndhuwur pangembangan industri. Jurnal perdagangan, situs web, lan blog nawakake wawasan sing bisa mbantu sampeyan sinau babagan pendekatan anyar sing efektif sadurunge dadi ide utama. Lengganan publikasi Martech iki lan ngrungokake Douglas Karr's Martech Zone Wawancara Podcast! Sampeyan ora bakal bisa ngerti saben artikel, nanging suwe-suwe sampeyan bakal nambah ilmu kanthi eksponensial.
  7. Entuk Ilham saka Wong sing Kagum - Nalika sampeyan ngupayakake mandhiri industri pemasaran, tetep andhap asor lan tansah mbabarake latar mburi wong sing sampeyan tresnani. Individu kasebut bisa uga ora ana ing industri pemasaran, nanging isih bisa mulang prinsip sing nguntungake kanggo nggayuh tujuan. Yen wong sing menehi inspirasi kanggo sampeyan misuwur, coba unduh podcast, maca otobiografi, utawa nonton wawancara Youtube kanggo entuk katrangan luwih lengkap babagan cara pikirane bisa digunakake.
  8. Jelajahi Teknologi Otomatisasi Pemasaran - Miturut sawetara analis industri, ilmu babagan otomatisasi pemasaran yaiku katrampilan panjaluk sing bisa mbantu sampeyan maju nalika navigasi lanskap sing saya owah. Kejabi duwe ilmu babagan topik sing saya akeh, sampeyan bisa dadi luwih efisien kanthi tugas saben dinane. Otomatisasi pemasaran nggawe luwih gampang nyebar, ngasilake, lan komunikasi karo pelanggan, tanpa mbuwang wektu liwat redhansi.
  9. Nduduhake Sabar - Yen sampeyan cepet-cepet maju lan entuk asil kanggo dhaptar klien, sampeyan bisa uga ora sabar, luwih-luwih yen teknik sing nembe diterapake ora bisa digunakake. Kadhangkala angel banget, kudu tumindak gigih. Sampeyan ora bisa ndeleng hasil utama ing wayah wengi. Sabar iku penting, luwih-luwih sadurunge nggawe data kanggo ndeleng manawa curiga sampeyan bener.
  10. Gabung karo Komunitas Pemasaran - Pemasaran modern umume gumantung karo teknologi kanggo nyebarke lan ngukur strategi kanthi efektif kanthi sumber daya winates. Piranti kasebut kasedhiya kanggo mbantu sampeyan lan sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan takon karo ahli ing komunitas kita. Priksa manawa gabung karo komunitas pemasaran ing kabeh media sosial - utamane sing ngobrol karo pemasaran ing industri sampeyan. Sampeyan ora bakal ngerteni kabeh obrolan - nanging sampeyan bakal entuk tips apik sing bakal mbantu sampeyan nambah wektu suwe.

Sugeng rawuh, Marketer Anyar!

Muga-muga, sepuluh tips iki mbantu sampeyan luwih percaya diri minangka pemasar anyar. Elinga, sanajan sampeyan wis transisi saka profesional pemasaran pemula menyang ahli sing bisa diverifikasi, mesthi ana liyane sing kudu dipelajari.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.