Studi Kasus kanggo Pemasaran: Apa Kita Bisa Jujur?

Sinau Kasus

Makarya ing industri SaaS suwe-suwe, aku terus nggrundel nalika ndownload lan maca studi kasus. Aja salah paham, aku sejatine kerja ing pirang-pirang perusahaan ing ngendi kita nemokake klien nindakake perkara sing luar biasa karo platform kita utawa sing wis entuk asil sing luar biasa ... lan kita nyurung lan ningkatake studi kasus babagan dheweke.

Marketing ora kabeh babagan akuisisi. Pemasaran yaiku ngenali prospek sing apik, nyedhiyakake riset sing dibutuhake kanggo tuku, lan banjur njaga pelanggan sing bisa nggedhekake investasi pemasaran.

Nyetel pangarepan sing ora waras saka klien sing angel dudu pemasaran sing apik, padha karo pariwara palsu - kajaba yen ditulis kanthi konstruktif lan jujur.

Tips kanggo Nulis Studi Kasus sing Apik

Aku ora ngandhani supaya ora nyinaoni kasus cilik saka klien sing wis entuk asil sing apik. Aku pikir pancen strategi sing apik kanggo nuduhake crita babagan pelanggan sing wis entuk bathi utawa dilayani kanthi apik dening produk utawa layanan sampeyan. Nanging nalika nulis studi kasus, sampeyan kudu ngati-ati ing pangarepan karo pelanggan sabanjure… utawa pelanggan sing nggunakake studi kasus kanggo nggawe keputusan tuku tim internal. Mangkene sawetara tips:

  • latar mburi - nyedhiyakake sawetara latar mburi babagan pelanggan lan apa sing bakal diupayakake.
  • Human Resources - guneman karo sumber bakat internal lan eksternal sing ditrapake pelanggan sing mbantu nggayuh asil sing luar biasa.
  • Sumber Daya Anggaran - ngomong karo anggaran internal sing ditrapake kanggo inisiatif kasebut.
  • Wektu - musiman lan garis wektu asring menehi pengaruh supaya inisiatif bisa nggayuh asil. Priksa manawa bisa dituduhake ing studi kasus sampeyan.
  • Rata-rata - Nyetel pangarepan babagan asil rata-rata sing bakal entuk pelanggan tanpa bakat, anggaran, lan garis wektu sing ditrapake klien iki.
  • Peluru lan Call-Out - manawa kanggo nemtokake kabeh unsur sing nyebabake asil unggul.

Nyatakake pelanggan nampa laba investasi 638% minangka studi kasus sing apik kanggo dituduhake ... nanging nyetel pangarepan babagan cara nggayuh produk lan layanan sampeyan luwih penting!

setting pangarepan minangka strategi kritis supaya para pemasar bisa nambah penylametan lan regane umur saka saben klien. Yen sampeyan nemtokake pangarepan konyol sing ora bisa ditindakake dening rata-rata pelanggan, sampeyan bakal duwe sawetara pelanggan sing nesu. Lan miturut sejatine, miturut pendapatku.

Mitos, Kesalahpahaman, lan Tanduran

Muga-muga sampeyan seneng banget Mitos, Kesalahpahaman, lan Tanduran seri sing wis digunakake! Dheweke narik kawigaten banget ing saluran sosial lan aku seneng karo mitra produksi ing Ablog Cinema.

Iki Transkripsi:

AJ Ablog: [00:00] Doug, priksa. Dadi aku ndeleng studi kasus iki, lan aku tuku kacang ajaib iki.

Douglas Karr: [00:06] Kacang sulap?

AJ Ablog: [00:06] Biji kopi ajaib iki, ya. Dheweke mesthine bisa ngobati kanker.

Douglas Karr: [00:10] Sampeyan duwe biji kopi sing ngobati kanker?

AJ Ablog: [00:12] Aku duwe biji kopi, ya. Waca Mung maca, maca wae.

Douglas Karr: [00:16] Udud suci. Ngobati kanker. Botak pola lanang. Disfungsi ereksi. Sembelit. Ajrih panggung

AJ Ablog: [00:23] Uga ngatasi Count [Choculitis [00:00:24].

Douglas Karr: [00:25] Arachnophobia?

AJ Ablog: [00:27] Ora, iku filme. Iki disponsori dening film kasebut.

Douglas Karr: [00:30] Kecepetan internet alon? Aku kepengin weruh sapa sing nulis studi kasus kasebut.

AJ Ablog: [00:34] Aku ora ngerti, aku mung ndeleng, maca, lan jelas nyata.

Douglas Karr: [00:37] Kepiye cara kerjane?

AJ Ablog: [00:39] Aku durung nyoba.

Douglas Karr: [00:41] Ayo golek kopi.

AJ Ablog: [00:43] Oke, ayo daklakoni.

AJ Ablog: [00:51] Sugeng Rawuh ing Mitos-

Douglas Karr: [00:52] Kesalahpahaman-

AJ Ablog: [00:53] Lan Rants, acara sing aku lan Doug seneng ngomong babagan perkara ing internet sing pancen nggawe kesalahan.

Douglas Karr: [00:59] Ya, lan acara dina iki babagan janji, janji sing ditindakake perusahaan kanthi studi kasus.

AJ Ablog: [01:05] Kaya janjine bapakmu lan ora nate katindakake.

Douglas Karr: [01:10] Kayane peteng. Nanging sampeyan ndeleng iki saben dina, utamane aku akeh piranti lunak, mula aku mbantu perusahaan piranti lunak. Lan dheweke njupuk klien siji, entuk asil sing luar biasa lan luar biasa nggunakake piranti lunak, lan dheweke ujar, "Ya Allah, kita kudu nulis sing ing studi kasus." Dadi, sampeyan entuk studi kasus iki, lan carane piranti lunak iki nambah laba investasi 638% utawa liya-liyane. Sing penting yaiku, apa bisa uga duwe ewonan pelanggan, lan siji pelanggan entuk asil kasebut. Kita ora bakal ngidini sing liya. Kita ora ngidini perusahaan farmasi yen ana pasien kanker sing nggunakake aspirin yen kankere lunga, lan ujar, "Hei, aspirin iki nambani kanker." Kita ora bakal ngidini, nanging amarga ana sebab-sebab karo studi kasus, kita terus-terusan ngidini. Lan masalahe yaiku ana bisnis lan konsumen sing metu lan maca studi kasus, lan-

AJ Ablog: [02:15] Dheweke ora ngerti tenan.

Douglas Karr: [02:16] Ya, dheweke rumangsa kasunyatane, kayadene perusahaan ora diidini ngapusi.

Pembicara: [02:21] Ora ngapusi yen sampeyan percaya.

Douglas Karr: [02:24] Lan perusahaan ora ngapusi.

AJ Ablog: [02:27] Nanging dheweke ora ngandhani kabeh kasunyatane.

Douglas Karr: [02:29] Bener. Dheweke mung nggunakake skenario paling apik. Mungkin iku platform pemasaran utawa ana sing duwe tim pemasaran sing apik, lan musim kasebut entuk bisnis paling akeh, lan pesaing kasebut bubar bisnis, lan regane mung bisa mudhun. Dadi kabeh perkara kasebut nambah asil nganti 638%.

AJ Ablog: [02:52] Bener, utawa kaya perusahaan video sing ujar, "Hei, deleng sepira gedhene kampanye iki," kajaba manawa merek kasebut wis duwe pandherek sing apik. Dheweke nindakake apa sing kudu ditindakake ing sosial. Iki dudu video kasebut, nanging kabeh liyane kalebu, banjur padha menehi kredit, "Oh, delengen apa sing ditindakake videoku kanggo sampeyan."

Douglas Karr: [03:12] Bener. Dadi, aku mung bakal ujar manawa minangka perusahaan, salah sawijining masalah sing sampeyan temoni ing hilir yaiku nalika sampeyan nemtokake pangarepan sing hebat karo klien, saiki klien bakal teka sawise maca studi kasus kasebut lan ngarepake jinis kinerja kasebut.

AJ Ablog: [03:31] Asile padha, ya.

Douglas Karr: [03:32] Dadi, perusahaan-perusahaan kasebut pancen akeh wektu mbuwang studi kasus kasebut ing njaba, dheweke bangga banget, dheweke wiwit nggawe bisnis, lan banjur nggawe pelanggan bingung. Lan prekara iki, yen sampeyan bakal nindakake studi kasus, aku ora ujar manawa aja nggunakake sing ana wong sing entuk asil sing luar biasa.

AJ Ablog: [03:47] Bener, lan ana akeh studi kasus sing apik ing kana.

Douglas Karr: [03:49] Ya, nanging jujur ​​ing panelitian kasus kasebut. “Hei, iki dudu jinis tanggepan sing khas sing kita tampa. Iki dudu jinis asil sing khas. Mangkene telung faktor sing nyebabake tuwuh saka platform utawa liya saka piranti lunak. ”

AJ Ablog: [04:04] Bener. Jujur lan atur pangarepan.

Douglas Karr: [04:06] Ya, jujur ​​wae. Aku mikir manawa studi kasus minangka kesempatan sing luar biasa kanggo ndhidhik klien sabanjure utawa prospek sabanjure babagan apa sing bisa ditindakake, nanging ora apa sing bakal dadi norma.

AJ Ablog: [04:20] Bener, sampeyan dudu salah sawijining iklan sales 3:00 AM sing ujar, "Iki bakal kedadeyan saben sampeyan amarga iku sing kita lakoni."

Komersial: [04:29] Lan apike babagan praktike katanas iki… oh, babras. Oh Sing lara wektu gedhe. Siji bagean, mung tipis sing entuk aku, Odell.

Douglas Karr: [04:40] Kanggo konsumen lan bisnis sing maca studi kasus, wenehake uyah utawa meksa bali. Yen ana wong sing ujar, "Kita entuk ROI 638% kaya ngono," meksa bali lan ujar, "Apa ROI rata-rata sing sampeyan entuk karo klien?" Lan banjur kanggo perusahaan sing nggawe studi kasus kasebut, iki minangka asil sing luar biasa sing diduweni wong-wong iki, nanging kita kudu menehi katrangan amarga kreatifitas, lan kabeh faktor liyane sing cocog. Lan saiki sing sampeyan lakoni yaiku nulungi pelanggan sabanjure, lan sampeyan ujar, “Hei, aku seneng bisa entuk asil sing diduweni. Aku ngerti manawa kita bisa uga ora bakal entuk, nanging deleng nalika dheweke nindakake iki, iki, iki, lan iki- "

AJ Ablog: [05:24] "Lan bisa uga padha-"

Douglas Karr: [05:26] "Kita bisa nindakake perkara sing padha lan nambah asil," lan dakkira… dadi mlayu saka tren iki kanthi mung nuduhake asil sing apik banget, lan ora bisa ngarepake ekspektasi karo klien. Banjur, kanggo perusahaan lan konsumen sing lagi tuku, aja ragu-ragu. Aja ragu karo studi kasus kasebut.

Narasumber: [05:49] Aku bisa mbukak mripatmu. Aku bisa mbukak mripatmu.

AJ Ablog: [05:57] Apa ana wong lanang nalika sampeyan diapusi karo studi kasus utawa pariwara kanthi jinis kaya ngono? Aku seneng ngrungokake komentar kasebut ing ngisor iki. Yen sampeyan seneng video iki, priksa manawa sampeyan seneng lan lengganan, lan banjur bakal dibukak ing video sabanjure.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.