TinyLetter: Ora Ana Buletin Email sing Nggumunake

cara kerjane

Mlebu menyang panyedhiya layanan email utama saiki lan, yen sampeyan ora pinter babagan teknis, sampeyan bisa uga bakal kliwat ing menu, fitur, fungsi, jargon lan pelaporan. Kadhangkala keajaiban teknologi yaiku nalika ana wong sing cerdas mikirake proses lan nggawe aplikasi kasebut mung dibutuhake.

TinyLetter layanan kaya ngono.

Fitur TinyLetter

  1. Rancang kaca langganan sampeyan. Formulir pendaftaran elegan lan gampang diowahi, dadi sampeyan bisa nggawe TinyLetter dhewe.
  2. Tulis lan kirim TinyLetter sampeyan. Ora ana template sing kudu diganggu. Siji klik, lan sampeyan ora ana. Malah bakal nyetel ukuran font lan dhuwur garis ing piranti seluler supaya surat sampeyan katon apik banget.
    Mbales marang sing maca.
  3. Deleng sapa sing maca buletin sampeyan, lan terusake diskusi karo sing nanggapi.

Iku kabeh! Ana watesan 2,000 kontak saben newsletter - saengga sistem kasebut dibangun kanthi bener kanggo panggunaan pribadi. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan kudu maju! TinyLetter duweke Mailchimp.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.