TinEye: Panelusuran Gambar Mbalik

Panelusuran Gambar Tineye Reverse

Amarga blog lan situs web saya akeh diterbitake saben dina, sing dadi perhatian umum yaiku nyolong gambar sing sampeyan wis tuku utawa digawe kanggo keperluan pribadi utawa profesional. TinEye, mesin telusuran gambar mbalikke, menehi pangguna kemampuan kanggo nggoleki url tartamtu kanggo gambar, ing endi sampeyan bisa ndeleng kaping pirang-pirang gambar kasebut ditemokake ing web lan lokasi sing digunakake.

Yen sampeyan tuku gambar saham saka sumber kaya sponsor kita Celengan, utawa iStockphoto or Getty Images, gambar kasebut bisa ditampilake kanthi sawetara asil. Nanging, yen sampeyan wis motret utawa nggawe gambar sing dikirim ing online, sampeyan duwe gambar iki.

Yen sampeyan ora kanthi cetha menehi ijin pangguna kanggo nggunakake gambar utawa ora ngubungake foto sampeyan yen dikirim ing papan kaya Creative Commons, mula sampeyan duwe hak kanggo njupuk tindakan legal marang individu kasebut.

Sawetara fitur apik saka TinEye kalebu:

  • Gambar indeks saben dina kanggo asil telusuran sing luwih apik, nganti saiki meh 2 milyar
  • Nyedhiyakake a API komersial sampeyan bisa nggabungake karo mburi situs sampeyan
  • nawakake Plugins kanggo macem-macem browser kanggo nggoleki sing gampang

sakabèhé, TinEye nggampangake individu nglindhungi gambar lan properti elektronik. Priksa manawa ngindeks gambar sing sampeyan duwe utawa wis nggawe lan lapor gambar sing wis dicolong.

One comment

  1. 1

    Pamilik bisnis cilik lan desainer web amatir asring nggawe kesalahan nganggep gambar gratis amarga mung ditemokake ing web. Ora lan program kaya TinEye sing nulungi para fotografer nglindhungi dheweke saka panggunaan gambar sing ora sah, uga bakal nyebabake pemilik usaha cilik sing ora curiga ora ngerti yen nggunakake "gambar sing dikelola hak" nganti kasep.

    Solusi kita, tetep nganggo foto asli, utawa sumber kaya iStock lan Photos.com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.