Surak kanggo Tinderbox ing Super Bowl!

amerika wiwitan tinderbox

Startup Amerika wis nglumpukake komitmen luwih saka $ 1 milyar saka puluhan mitra kanggo ndhukung tuwuhing pamula ing limang bidang utama:

  • Expertise: Sambungake startup karo latihan, mentor, penasihat lan akselerator
  • Layanan: Nyedhiyakake wiwitan karo akses menyang layanan kritis kanthi biaya suda
  • Bicara: Mbantu wiwitan kanggo rekrutmen, latihan lan njaga wong sing bisa mbantu tuwuh
  • Pelanggan: Mbantu wiwitan liwat akuisisi pelanggan anyar lan ekspansi menyang pasar anyar
  • Ibukutha: Nyorot sumber modal sing kasedhiya kanggo startup ing macem-macem wilayah lan sektor

Kanthi Super Bowl ing Indianapolis, luwih saka 30 startup lokal nyoba entuk paparan liwat kompetisi adhedhasar Super Bowl sing disponsori dening Startup America Partnership lan Ngembangake Indy, organisasi pangembangan ekonomi sing mbantu perusahaan regional sukses utawa perusahaan liyane supaya pindhah menyang Indianapolis.

Klien, Tinderbox, piranti lunak minangka layanan piranti lunak proposal, lebokake video spektakuler ing ngisor iki sing nyritakake Tinderbox ing sak menit lan bungkus pesen apik kanthi kepinginan supaya bisa dipilih!

BTW: Kita ora mung klien Tinderbox, uga pelanggan sing seneng banget. Kita minangka agensi cilik sing nindakake akeh proposal. Sawijining bisa nggabungake proposal hibah utawa RFP sajrone sawetara menit wis ngirit pirang-pirang jam. Uga, aku meh mesthi entuk pujian babagan usulan saka prospek. Lan… iku mesthi nambah kanggo menehi proposal lan entuk tandha yen panampa mbukak!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.