TimeTrade: Ayo Nggawe Jadwal Sabanjure!

timetrade

Aku isih pahit babagan ngulu Blackberry Tungle banjur dipateni. Alat sing apik tenan sing durung bisa diganti… nganti saiki. Aku kedadeyan ing situs sing digunakake Klik TimeTrade kanggo Jadwal fitur lan nemokake teknologi sing cocog dituduhake.

Investasi cilik sing dakgawe Timetrade pancen regane amarga ngilangi dialog bolak-balik karo klien utawa prospekku kanggo ngenali tanggal lan wektu kanggo ketemu. Sistem kasebut nggunakake fungsi kasebut lan nguatake karo paket utama, saengga ngidini sampeyan nyelehake Klik kanggo Jadwal tombol langsung ing situs web sampeyan! Iki minangka fitur sing apik sing bisa nambah konversi kaya cathetan TimeTrade ing ngisor iki:

Prospek sing melu jadwal telpon cepet kanggo informasi utawa pitulung sales luwih mumpuni lan siyap ngobrol. Iki nyepetake siklus penjualan kanthi ngilangi "ndhuwur" corong penjualan lan langsung bisa nggarap proses adol. Pelanggan TimeTrade kanthi rutin ndeleng kenaikan 25% utawa luwih ing konversi-kanggo-penjualan lan nyepetake siklus sales nganti 40% utawa luwih.

Dadi prospek mlebu ing situs sampeyan lan kepengin. Ora ngirim formulir panjaluk, dheweke klik kanggo gawe jadwal lan gawe jadwal janjian sing ditrapake kanthi tepat menyang wong sing bener ing tim sampeyan. Apa keren iku? Ora rame, ora ana muss… tanggalan sampeyan dianyari, CRM dodol dianyari, lan kampanye perawatan otomatisasi pemasaran saiki diwiwiti. Kabeh iki ditindakake tanpa ana wong ing perusahaan sampeyan sing ngangkat driji!

TimeTrade integrasi langsung karo Kalender Google, Hubspot, Marketo, Eloqua lan Salesforce. Dadi, pandhuan sampeyan ora mung bakal nemtokake janjian, nanging informasi ing CRM utawa platform otomatisasi pemasaran uga bakal dianyari!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Time Trade duwe cacat serius minangka produk lan perusahaan. Alesan utama wong pengin produk kaya iki yaiku kanggo sinkronisasi – supaya klien bisa mbukak web, nggawe jadwal janjian, lan kabeh padha. Sinkronisasi lengkap ora ana, paling ora, kanggo Kalender.app. Aku ora bisa mbusak janjian saka Kalender lan mbusak saka TimeTrade. Aku kudu menyang SITUS TIMETRADE kanggo ngatur tanggalanku dhewe. Aku negesake manawa iki dudu "sinkronisasi" - "sinkronisasi" tegese "sink" nanging ora ana dhukungan. Nalika aku njaluk pengembalian dana sebagean amarga iki fitur sing diiklanake, aku dikandhani manawa perjanjian kasebut ora ngidini mbalekake. Apa jenis perusahaan sing menehi tanggepan pelanggan kaya ngono? Aku bakal ninggalake TimeTrade sawise taunku rampung. Aja tuku produk iki.

  4. 4

    Alat iki luwih saka barang sing migunani nanging migunani lan migunani ing wektu sing padha. Dagang wektu kerja kanthi apik nalika nyipta barang-barang sing apik iki. Ora kuwatir maneh babagan jadwal janjian. Baris iki nyatakake, "Dadi, sampeyan ora mung bakal nemtokake janji, nanging informasi ing CRM utawa platform otomatisasi pemasaran uga bakal dianyari!".

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.