Wektu kanggo Spring ngresiki Program Pemasaran Email

Wektu kanggo ngresiki Program Pemasaran Email | Blog Tech Pemasaran

Wektu kanggo ngresiki Program Pemasaran Email | Martech ZoneWayahe taun maneh. Dina-dina saya suwe saya suwe lan swasana luwih apik. Umume wong nggunakke wektu musim semi supaya bisa ngresiki omah saka ndhuwur nganti ngisor. Aku ngerti aku wis ngresiki omah sing asor. Ora dadi ide sing ala kanggo nerjemahake kebersihan ing program pemasaran email. Mangkene sawetara tips reresik musim semi:

Gosok! Luangake wektu kanggo ngresiki dhaptar sampeyan kanthi bener. Temokake sapa sing wis ora nindakake email maneh. Aku ora mesthi menehi saran kanggo mbusak, nanging bisa uga pindhah menyang segmen sing sampeyan bisa nyiyapake kanthi kampanye keterlibatan maneh. Iki menehi refresh dhaptar email marketing lan priksa manawa sampeyan mung ngirim email menyang pelanggan sing pengin nampa.

Urip Segar. Aku seneng banget ing musim semi nalika kembang wiwit mekar maneh - mesthi apik banget! Apa padha karo kampanye email sampeyan? Yen ora, luangake sawetara wektu kanggo nyegerake desain sampeyan. Sanajan ayu, yen sampeyan wis nggunakake desain sing padha suwene setaun - bisa uga saiki nyoba tampilan anyar. Gawe mahakarya, dadi nalika pelanggan nampa pesen sampeyan, dheweke gumun banget karo email sing apik banget!

Polandia. Reresik musim semi minangka kesempatan kanggo ndeleng metrik sampeyan. Minangka pemasar email, aku yakin sampeyan wis nindakake iki, nanging tenan delengen. Analisis kanggo ndeleng konten sing paling gampang ditampa pelanggan. Sampeyan bisa uga nyoba nyoba fokus ing iki lan nggawe maneh sawetara email kanggo ndeleng manawa sampeyan entuk wangsulan sing padha utawa luwih apik!

Coba Soko Anyar. Aku biasane nggunakake wektu reresik musim semi minangka kesempatan kanggo nyusun ruang ing omah - kanggo nyoba noto anyar kanggo ndeleng pengaturan sing paling disenengi. Mungkin saiki wayahe sampeyan nyoba sing anyar nganggo program pemasaran email? Miturut Merkle's "Tampilan Saka kothak mlebu Digital" ing taun 2011, "55% saka wong-wong sing nganggo ponsel nganggo Internet nggunakake kanggo mriksa akun email pribadi." Mbok manawa sampeyan wis mlebu kampanye email sampeyan. Aja tetep ing kana! Coba fokus ing seluler yen ana ing pamirsa utawa teks kanggo langganan? Apa wae sing menehi kampanye email kanthi ekstra nalika musim anyar!

Perlu bantuan ngresiki email kasebut? Hubungi konsultan pemasaran email ing Delivra. We are seneng ngutangi tangan reresik spring!

 

One comment

  1. 1

    Iki minangka wektu sing apik kanggo ngresiki dhaptar email lan luwih akeh alesan manawa panyedhiya layanan email nyaring pesen sing ditemtokake minangka "ora nyenengake". Ngresiki alamat email lawas lan non-responden bakal mbantu strategi email sampeyan kanthi hebat! Priksa artikel iki kanggo rincian liyane babagan kabijakan anyar http://spotright.com/digital-marketing/spotiq-segment-now/

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.