Sampeyan Bisa Mbuwang Liwat Ngatur Data Saka Pemasaran

pemasaran data wektu

Wingi, aku nuduhake kepiye cara kita muat kabeh taun nganyari sosial. Sanajan rada akeh gaweyan ing panelitian, tim kita nganakake sawetara jam mung pijet data lan nggawe file sing bisa diunggah. Sanajan sawise nglewati kabeh pemeriksaan validasi, kita kudu kanthi manual mbukak banjur milih utawa nambah media kanggo ditampilake ing saben nganyari sosial. Sampeyan butuh sawetara jam kanggo ngapiki lan mbenerake.

Dina iki, wekdalku ngenteni sawetara musim acara lan ngimpor menyang situs WordPress klien sing duwe sistem manajemen acara profesional sing integral. Nanging, sanajan kabeh lonceng lan wisel kalebu sistem kasebut, isih gumantung karo manungsa sing lungguh ing ngarep keyboard sing ngisi saben detail umum lan ngisi saben jinis postingan acara khusus. Sampeyan njupuk kabeh dina.

Ing kaloro conto kasebut, data kabeh kasedhiya lan diformat dadi file data sing bisa digunakake. Ing kasus iki, kalorone minangka file teks adhedhasar nilai sing dipisahake karo koma. Nanging, kaloro platform Martech duwe watesan abot kanggo kemampuan entri data. Bola-bali, iki masalah karo Martech. Kita duwe kabeh alat sing kasedhiya kanggo nglakokake kampanye sing duwe pengaruh, nanging luwih asring kita nemokake kemampuan impor lan integrasi sing ora kompatibel utawa ora ana.

Aku ora kesusu nalika frustasi. Ing panaliten pungkasan dening Dewan Industri Martech, hubungan katresnan / sengit karo Martech berkembang kanggo para pemasar.

Ora kaya mitra B2C, para pemasar B2B duwe data luwih akeh tinimbang sadurunge, nanging ora bisa digunakake kanggo ngerti para pelanggan kanthi cara sing bakal mbantu pasar kanthi luwih efektif.

Doug Bewsher, Ndhuwur CEO

Miturut Survei

  • 85% pemasar ujar mbuwang wektu luwih akeh saka sadurunge ngatur teknologi pemasaran, ing biaya mbuwang wektu pemasaran sing luwih apik lan melu pelanggan.
  • 98% pemasar ujar pengin informasi luwih lengkap babagan individu lan perusahaan ing basis data.
  • 60% pemasar njaluk a pangerten sing luwih akurat saka wong sing tuku wong sing paling bisa tuku.
  • Luwih saka 75% pemasar sing disurvei ujar manawa dheweke luwih seneng nglampahi wektu luwih akeh ngembangake lan ngluncurake kampanye anyar lan mung 11% ujar manawa pengin dina kerja ngatur basis data.

Nalika para pemasar sing disurvei ujar manawa ngerti yen ngatur data penting banget kanggo sukses, mayoritas ngakoni yen dheweke nggunakake sethithik wektu kanggo ngrampungake. Pemasar ngupayakake cara kanggo ngotomatisasi data lan proses nglumpukake intelijen lan digunakake kanggo ngunggahake target utamane - sing diidentifikasi dening survey minangka dhukungan kanggo dodolan kanthi ngasilake petunjuk sing nduweni kualifikasi.

tresna sengit martech

Babagan Leadspace:

Platform Manajemen Pemirsa Leadspace mbisakake perusahaan B2B supaya bisa narik pelanggan kanthi luwih cepet lan nambah luwih cepet kanthi ngidini para pemasar bisa nemokake lan ngerti pamirsa. Minangka data internal lan eksternal dadi akeh, Leadspace nggunakake AI kanggo nyedhiyakake siji sumber kebenaran ing kabeh data penjualan lan pemasaran, ngenali akun lan individu sing anyar, lan menehi rekomendasi kegiatan pemasaran sing paling apik. Dianyari kanthi wektu nyata, data lan intelijen tetep akurat lan bisa ditrapake lan bisa digunakake kanthi konsisten ing saluran penjualan, pemasaran, lan pariwara.

2 Komentar

  1. 1

    Ndandani data kasebut mesthine ora bakal nggawa sampeyan sedina muput, lan minangka pratandha yen sampeyan nggarap gambar cilik tinimbang gambar gedhe karo bisnis sampeyan. (Aku ndeleng iki amarga aku uga mateni.) Ngatasi data kasebut, mesthine kudu nyoba sawetara utawa sapa wae sing ndandani kanthi rega nominal dibandhingake karo wektu sing cocog. Aku nulis iki kanggo ngelingake aku. Sampeyan ngerti carane ndandani, ana wong liya sing nindakake gaweyan sing "mung" sampeyan ngerti carane ngandhani lan sampeyan mbayar apa sing dijaluk, iku ora ana isin. Aku dadi pelaku sing paling ala ing dakwahku. (Aku bisa nindakake kanthi luwih apik, utawa mung ngerti carane nggawe…. Mesthine)

    • 2

      Meh. Aku ora percaya iki bener Kevin. Nalika kita bisa ng outsource karya umum, kualitas lan strategi ora bisa dileksanakake. Malah ing conto sing dakkandhakake, ngerti gambaran gedhe lan klien sing kudu nggawe suntingan data sing dakkarepake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.