TikTok Kanggo Bisnis: Entuk Konsumen sing relevan ing Jaringan Video Bentuk Pendek Iki

TikTok Kanggo Jaringan Pariwara Bisnis

TikTok minangka tujuan utama video seluler bentuk cendhak, nyedhiyakake konten sing nyenengake, spontan, lan asli. Ora ana keraguan babagan tuwuh:

Statistik TikTok

  1. TikTok duwe 689 yuta pangguna aktif saben wulan ing saindenging jagad.  
  2. Aplikasi TikTok wis diunduh luwih saka 2 milyar kaping ing App Store lan Google Play. 
  3. TikTok peringkat minangka aplikasi sing paling diunduh paling dhuwur ing iOS App Store Apple kanggo Q1 2019, kanthi luwih saka 33 yuta undhuhan.  
  4. 62 persen pangguna TikTok ing AS umure antara 10 nganti 29 taun.
  5. TikTok wis diunduh 611 yuta kaping ing India, udakara 30 persen saka total unduhan global aplikasi kasebut. 
  6. Nalika nerangake saben dina ing TikTok, pangguna nggunakake rata-rata 52 menit saben dina ing aplikasi kasebut. 
  7. TikTok kasedhiya ing 155 negara, lan ing 75 basa.  
  8. 90 persen kabeh pangguna TikTok ngakses aplikasi saben dina. 
  9. Kurang saka 18 wulan, jumlah pangguna TikTok diwasa AS saya tambah 5.5 kali. 
  10. Ana jumlah rata-rata luwih saka 1 yuta video sing ditonton saben dina sajrone setaun. 

Sumber: Oberlo - 10 Statistik TikTok sing Sampeyan Perlu Ngerti ing 2021

Minangka salah sawijining aplikasi paling populer ing saindenging jagad, TikTok nyedhiyakake kesempatan perusahaan kanggo nggayuh komunitas pangguna sing prioritas kanggo hiburan lan keaslian.

TikTok For Business minangka salah sawijining jaringan sing ngalami pertumbuhan signifikan ing iOS (+ pangsa pasar 52%). Jaringan sosial munggah 1 ing iOS dadi # 7 lan 1 ing Android landing ing # 8. Ing level kategori lintas platform, dheweke entuk rangking 5 peringkat utama ing Hiburan, Sosial, Gaya Hidup, Kesehatan & Fitness, Keuangan, Fotografi, lan Kelompok Utilitas.

Indeks Kinerja AppsFlyer

TikTok Ads Manager

Kanthi TikTok Ads Manager, perusahaan lan pemasar duwe akses kanggo bid lan nempatake Iklan In-App (IAA) utawa miwiti App App seluler menyang pamirsa global TikTok lan kulawarga app. Saka penargetan, nggawe iklan, laporan wawasan, lan alat manajemen iklan - TikTok Ads Manager nawakake platform sing kuat, nanging gampang digunakake sing bakal mbantu sampeyan nggayuh pamirsa sing seneng produk utawa layanan sampeyan.

TikTok Ads Manager

Penempatan lan Formulir Iklan TikTok

Sampeyan iklan bisa ditampilake ing salah sawijining lokasi ing ngisor iki adhedhasar aplikasi:

  • Penempatan TikTok: Iklan bakal ditampilake minangka pariwara ing feed
  • Penempatan aplikasi Newfeed: Iklan bakal ditampilake ing posisi ing ngisor iki:
    • BuzzVideo: ing feed, kaca rincian, post-video
    • TopBuzz: ing feed, kaca rincian, post-video
    • NewsRepublik: ing-feed
    • babe: ing feed, kaca rincian
  • Panggenan pangle: Iklan bakal katon ing minangka iklan sing bisa dimainake, Iklan video interstitial, utawa iklan video sing diganjar.

Manajer Ads TikTok ndhukung loro-lorone gambar iklan lan iklan video format:

  • Iklan Gambar - bisa dilokalisasi lan PNG utawa JPG bisa ditampa kanthi resolusi paling ora 1200px kanthi lebar 628px (iklan horisontal uga bisa ditampa).
  • Video Ads - gumantung saka ngendi sampeyan pengin nyelehake, rasio aspek 9:16, 1: 1, utawa 16: 9 bisa digunakake kanthi video 5 detik nganti 60 detik ing .mp4, .mov, .mpeg, .3gp , utawa format .avi.

TikTok nawakake Cithakan Video, alat sing nggawe nggawe iklan video luwih cepet lan gampang. Sampeyan mung bisa nggawe iklan video kanthi milih template lan ngunggah foto, teks, lan logo.

TikTok: Nelusuri Acara Situs Web

Ngowahi pangguna TikTok menyang pangguna situs web sing bisa ngunjungi utawa tuku produk utawa layanan ing situs sampeyan gampang karo piksel pelacak TikTok.

TikTok: Nelusuri Acara ing Aplikasi

Nalika pangguna ngeklik / ndeleng iklan lan njupuk tindakan liyane kayata ndownload, ngaktifake, utawa nggawe tuku ing aplikasi ing jendela konversi sing disetel, Mitra Pangukuran Ponsel (MMP) nyathet lan ngirim data iki bali menyang TikTok minangka konversi. Data konversi, nggunakake atribusi klik pungkasan, banjur ditampilake ing TikTok Ads Manager lan minangka dhasar kanggo optimalisasi mbesuk ing kampanye.

TikTok kanggo Kasus Panganggone Bisnis: Slate & Tell

Tuladha Iklan TikTok

Minangka toko perhiasan independen, Slate & Tell arep nggawe kesadharan lan pertimbangan sajrone musim jual paling dhuwur. Kanthi nggunakake TikTok For Business alat Creative Video sing gampang digunakake lan ngoptimalake kampanye menyang acara, nggawe kreatif lan kreatif sing nggayuh pangguna 4M TikTok lan ngasilake 1,000 sesi nambah menyang kranjang konversi, ngewangi dheweke entuk target 2x laba ing bathi ing sajrone 6 wulan.

Mulai ing TikTok Dina iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.