Crita Komputer Barebones Bare kanggo sampeyan…

4 komputer pungkasan sing dakgawe ing omah wis dibangun dhewe. Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit ing sistem, sinaoni sethithik babagan komputer lan entuk luwih akeh dhuwit ... klik link barebones ing toko komputer online utama. Karo anakku budhal IUPUI (bengi iki), aku kepengin ngejutake dheweke nganggo sistem sing hebat!

The Gladiator BarebonesAku duwe dhuwit ing akun PayPal, mula aku mutusake golek toko komputer sing nggunakake PayPal minangka metode pambayaran. Mbok sing paling populer yaiku TigerDirect, gudang online masif kanggo elektronik, komputer lan komponen. Aku milih sistem barebones sing diarani "The Gladiator", Kasus sing apik gayane ora mbutuhake alat (kabeh drive lan komponen geser lan cepet nggunakake kurung khusus.

Dina iki, anakku nampa komponen pungkasan saka UPS lan miwiti nggabungake kewan kasebut. Aku wis ganti wiwit pungkasan tuku sistem barebones! Sadurunge miwiti, aku wis entuk email TigerDirect sing nyebutake aku kudu ngeklik link kanggo mbayar invoice. Masalahe? Dhuwit wis dijupuk saka akunku!

Aku nelpon nomer dhukungan lan manawa tuku wis ditahan nganti aku nelpon. Bayangake! Dheweke njupuk dhuwit lan pengin konfirmasi sadurunge ngirim barang. Nggih nggih? Aku sambat karo wong-wong mau yen kudune wis ujar yen bakal kedadeyan ing email. Wah nggih.

Aku kelingan nalika biyen tuku sistem barebones, sampeyan mung bisa sawetara bagean liyane ing sistem - biasane hard drive lan DVD-RW, lan sampeyan siyap lunga. Kit barebones iki malah dilengkapi hard drive, sanajan… kalebu.

Yen sampeyan mbukak kaca produk, sampeyan bakal nemokake rong perkara sing aneh sing ora kejawab wong rata-rata (kaya aku):

  1. Ora ana penggemar kanggo prosesor! Iki minangka kabutuhan mutlak kanggo prosesor modern lan ora ana sebab kenapa kudu ditinggalake saka kit barebones.
  2. Elingi hard drive? Dheweke nyedhiyakake hard drive 200Gb Maxtor EIDE. Kayane apik, ya? Mbok… kajaba sistem kasebut dioptimalake kanggo Serial ATA (SATA)! Kanthi komponen tambahan anakku, dheweke ora duwe plugin ing hard drive.

Dadi anakku budal kuliah saiki tanpa komputer. Lungguh akeh ing meja pawon ... ora ana gunane kanggo sapa wae. Arrrgh Dokumentasi malah nyedhot. Aku kelingan nalika biyen entuk buku nganggo motherboard, saiki aku duwe poster tanpa rincian. Iki nguciwani. Mesthi wae ora ana asil ngasilake ing Hard Drive. Wah Mbok menawa aku bakal menehi situs kasebut yen ora bisa digunakake ing papan liya.

Sing nggawe mung jempol TigerDirect ana ing pangiriman cepet bagean kasebut. Saka pambayaran (rilis) nganti ngarep, mung kari 2 dina kerja. Ora gencar banget. Muga-muga bagean pasangan sabanjure tekan kene nganti Setu! Bill bakal bali dina Minggu - muga-muga aku bisa ndandani sisteme!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug,

    Wong sing duwe intelijen lan umum ngerti kepiye carane nggunakake Mac! MacBook sing apik bakal nggawe mesin sing apik!

    Salam apik saka Inggris sing cerah (sapisan!)

    Jon

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.