Tiger Pistol: Pemasaran Bisnis Cilik kanggo Facebook

logo pistol macan

Karo kabar sing bakal ditindakake Facebook push iklan liwat konten kanggo perusahaan, para pemasar bisnis cilik kanthi anggaran winates mung ora bisa milih saingan. Salah sawijining strategi sing bisa digunakake lan bisa mbuktekake luwih murah tinimbang iklan yaiku kampanye Facebook sing nggunakake platform pemasaran pihak katelu.

Macan Pistol dibangun khusus kanggo bisnis cilik. Biaya flat lan kegiatan Facebook khusus sing digawe otomatis nggawe perusahaan bisa nggawe sosial nalika nyopir lalu lintas sing dibutuhake ing omah.

Tiger Pistol ngidini bisnis cilik nggawe rencana pemasaran Facebook khusus - klompok kegiatan Facebook sing mlaku rong minggu. Iki kalebu macem-macem jinis kiriman, tawaran, lan pariwara adhedhasar konten lan digawe mung kanggo bisnis sampeyan. Kabeh kegiatan sing wis disiyapake lan wis diprogram dadi kabeh sing dibutuhake.

Fitur sing paling populer:

  • Mung Tambah Sampeyan - Nggunakake data nyata babagan sing sukses lan apa sing ora, mesin Tiger Pistol nggawe rencana pemasaran Facebook khusus kanggo bisnis sampeyan. Kegiatan wis disiyapake, dikonfigurasi lan wis disetel kanggo sampeyan - sing kudu sampeyan lakoni yaiku nulis bit sing unik kanggo bisnis sampeyan (lan Tiger Pistol uga mbantu).
  • Wong Nyata, Asil Nyata - Platform Tiger Pistol nggawe gampang ndeleng sapa ing komunitas Facebook sampeyan. Entuk luwih saka mung nomer lan goleki sapa sing mung klik lan sing bener tuku.
  • Kepiye Cara Sampeyan? - Ngerti arah sing sampeyan tindakake kanthi ringkesan sekilas status Facebook. Goleki rekomendasi babagan cara supaya luwih apik lan luwih apik.
  • Aktivitas Otomatis - Sawise sampeyan nyetujoni kegiatan Facebook lan siap siyap, Tiger Pistol nggawe kabeh kedadeyan ing wektu sing pas supaya bisa urip kanthi dina.
  • Sukses Kanthi Jeneng, Sukses Miturut Alam - Tim Sukses Pelanggan Tiger Pistol kasedhiya kanggo mesthekake yen sampeyan entuk bathi saka platform kasebut.
  • Tuladha Sampeyan Bisa Nggunakake - Goleki conto sing khusus kanggo nampilake kiriman, iklan lan tawaran sing bisa digunakake kanggo bisnis cilik kaya sampeyan. Ora prelu mbedhek apa sing bakal ngasilake asil sing dikarepake.

Mlebu kanggo a Sidhang Tiger Pistol, telung minggu pertama sampeyan gratis! Tiger Pistol minangka Pangembang Pemasaran Preferensi karo Facebook.

proses-macan-pistol

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.