TidyMarketer: Pusat Pemasaran SaaS All-In-One kanggo Kampanye Pariwara

toko rapi

Belanja media global saya mundhak kanthi tingkat 5.1%, samesthine tekan $ 2.1 triliun ing 2019, miturut McKinsey. Nglampahi pariwara digital kanggo nyalip TV mbuwang ing 2018. TidyMarketer wis ngluncurake solusi kampanye pemasaran karo panyusun rencana media, tanggalan kampanye, laporan otomatis lan liya-liyane, kanggo kolaborasi karo tim pemasaran lan agensi.

Platform SaaS ngidini para pemasar ngrencanakake, koordinasi, kolaborasi, lan skala kabeh manajemen kampanye saka siji platform. Iki dirancang kanggo mbantu para pemasar nglakokake kampanye sukses saka pemasaran email menyang media sosial, nampilake pariwara, PR, acara lan liya-liyane.

TidyMarketer's Pembina Rencana Media otomatis, dimuat karo pathokan lan formula KPI, ngidini pangguna nggawe lan adaptasi strategi kampanye, nggunakake alokasi anggaran lan kinerja kampanye sing dingerteni kanggo ramalan asil kampanye. Iki bisa uga minangka penjualan online, instal aplikasi seluler, lead utawa liyane.

Fitur TidyMarketer kalebu

  • Rencana Pemasaran - ngidini tim nggawe rencana pemasaran sing komprehensif, lengkap karo visual sing cetha, kalebu asil sing digambarake lan investasi media, siyap bareng karo tim internal utawa klien eksternal. Alat otomatis ngilangi kebutuhan kanggo laporan manual, lan iki mbantu perusahaan kanggo nglancarake gaweyan, nyuda risiko kesalahan manungsa lan pungkasane operasi skala.
  • Kalender Kampanye - Seret lan selehake fitur lan kabar cepet, tegese tim bisa koordinasi pirang-pirang kampanye ing sak lokasi pusat.
  • Tugas Manager - mbisakake pangguna kanggo menehi tugas marang anggota lan ngatur kontraktor eksternal lan agensi.

Nganti $ 25 / wulan, teknologi sosial sing nggunakake platform SaaS ngidini para pemasar ngrancang, ngoordinasi, lan ngatur kampanye, kabeh liwat siji antarmuka sing terpusat lan gampang digunakake. Iki dirancang kanggo mbantu para pemasar nglakokake kampanye sukses saka pemasaran email menyang media sosial, nampilake pariwara, PR, acara lan liya-liyane. TidyMarketer uga nawakake solusi agensi.

Mlebu kanggo TidyMarketer

Pengungkapan: Kita nggunakake link afiliasi kanggo TidyMarketer ing artikel iki