Pasang: kerja tim, kalebu, delegasi, empati

Aku wis maca sawetara buku pungkasan (ing sisih tengen). Kaloro buku kasebut minangka buku sing apik kanggo ngatasi sawetara aspek negatif ing bisnis.Perang Silo, Politik lan Turf: Fabel Kepemimpinan Babagan Ngancur alangan sing Nggawe Kolega Dadi PesaingCinta Minangka Aplikasi Killer: Cara Menang Kanca Bisnis lan Pengaruh

Iki kaping pindho aku maca "Love is the Killer App". Aku bisa uga maca saben wulan. Aku seneng nganggep minangka 'hippy' buku bisnis. Pancen nggawe hubungan sing apik karo wong-wong sing ana ing sekitar sampeyan. Kuwatir karo wong dhisik, mula sampeyan ora prelu kuwatir karo bisnis sampeyan.

Silos, Politik lan Perang Turf uga minangka buku sing apik banget. Sejatine babagan ngalihake perhatian karyawan saka siji liyane lan fokusake perhatian ing target umum organisasi.

Aku duwe akronim dhewe sing nggambarake kalorone buku… TIDE

Pasang:

  1. Kerja tim - makarya minangka tim nyedhiyakake tuku lan efisiensi. Mungkasi proses sing ningkatake gelut lan politik. Wong sing ora bisa kerja ing tim ora kepengin weruh perusahaan, dheweke uga golek dhewe. Nyewa lan promosi pemain tim.
  2. Gawan - kalebu pelanggan (internal lan eksternal) bakal nambah kualitas produk lan layanan sampeyan.
  3. Delegasi - ngidini ahli sing sampeyan nyewa kanggo njupuk keputusan lan tanggung jawab.
  4. Empati - ngerti alangan, titik nyeri, lan efisiensi ing organisasi lan empati karo para pelanggan lan karyawan sing kudu sabar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.