Cetha: Dhukungan Pelanggan SaaS sing Sederhana, Murah

ticksy

Ing wawancara karoFormstack dina Jumuah, kita mung ngomong babagan app sing hebat terus tekan pasar sing nawakake solusi murah sing bisa tuwuh karo bisnis sampeyan. Nalika nulis pangembang babagan masalah sing ana karo plugin kasebut, aku mlebu menyang sistem tiket sing wis diterapake, Kandel.

Yen sampeyan dadi bisnis sing berkembang, iki bisa uga dadi sistem sing cocog kanggo sampeyan amarga mung mbayar $ 5 saben pangguna. Saiki, sistem iki digabung karo Envato, kulawarga plugin web, tema lan situs cuplikan, supaya pangembang bisa menehi dhukungan kanggo para pelanggan. Kabeh fitur sing dibutuhake kanggo toko pangembangan cilik - kanthi tracker fix bug, FAQ lan basis pengetahuan, notifikasi email lan tanggapan, lan prioritas tiket.

Ticksy nyengkuyung keuntungan ing ngisor iki:

  • Branded - Ticksy ngidini sampeyan milih subdomain lan ngatur logo supaya cocog karo merek sampeyan kanggo pengalaman pelanggan sing lancar.
  • Envato-loropaken - Ticksy dirancang kanggo gampang integrasi karo Envato, dadi gampang kanggo dhukungan lan verifikasi tuku saka Dina Pertama.
  • Ngirit wektu - Desain lan antarmuka Ticksy sing resik nggawe proses dhukungan gampang lan intuisi kanggo sampeyan lan - sing luwih penting - para pelanggan.
  • Bebas kembung - Fokus ndhukung pelanggan, ora ngatur aplikasi. Ticksy nawakake alat dhukungan sing sejatine dibutuhake. Ora ana bloatware.
  • Terjangkau - Cukup $ 5 saben pangguna saben wulan - lan ora ana biaya sing didhelikake - Ticksy ngidini sampeyan nyedhiyakake dhukungan pelanggan kanthi rega siji latte vanilla es kanthi tambahan.
  • Nganti ayu - Dashboard sing gampang lan intuisi Ticksy menehi alat supaya tetep teratur, ndorong efisiensi lan nyedhiyakake layanan pelanggan paling dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.