Tickle & Woo Prospek Sampeyan!

apik yen pungkasane ngomong karo sampeyan

Akeh siklus sales bisnis nganti bisnis (B2B) dawa lan angel. Iki minangka keseimbangan sing kudu dipikirake kanthi prospek nganti keputusan tuku bisa digawe lan ora bisa narik lan nyopir. Aku wis ndeleng sawetara pandhuan wong sing pancen apik banget, lan aku wis nulis "Aja Wangsulan" ing buku telpon supaya ora bisa didol wong sing adol.

Riset ujar manawa ngenali prospek regane $ 443 nalika ngunjungi siji nganggo $ 596. Napa dheweke bakal padha kesasar? CEIR, Laporan SM37, 2009

Tickle & Woo duwe pendekatan sing beda banget. Pilih saka sawetara kepentingan pribadi lan cukup 'lengganan' layanan Tickle & Woo. Dheweke bakal ngirim Kothak Tickle kanggo prospek sampeyan saben wulan kanthi prekara sing bakal disenengi. Dicetak ing paket kasebut yaiku logo lan informasi kontak - nyedhiyakake kesempatan saben wulan kanggo prospek kasebut supaya sampeyan tetep eling.

Mangkene ringkesan babagan cara kerjane!

gatel-gatel

Sampeyan bisa milih layang siji, langganan 6 wulan, utawa lengganan 12 wulan - kabeh ing $ 100 saben wulan saben panampa. Dheweke uga duwe adat

2 Komentar

  1. 1

    Tickle & Woo Muni kaya "ora bisa urip tanpa iki" sumber daya kanggo sales eksekutif. Kudu entuk langganan kanggo tim salesku. Aku kepengin weruh carane wong liya nambah dodolan.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.