Thunderbird Tekan! Sawetara fitur sing mateni, sing liyane kudu dipateni!

ThunderbirdMau bengi aku ngemot Mozilla Thunderbird kanggo nyoba. Thunderbird yaiku Firefox kang seduluré… Klien Email. Sawise aku ndownload utawa loro tema lan ngganti kabeh pilihanku, mula aku kudu mlaku kanthi apik. Klien email sing apik banget, kanthi fitur tambahan integrasi lan menehi tag Gmail.

Tag minangka kemampuan nyelehake sawetara tembung kunci sing wis digawe lan diwenehake menyang obyek apa wae, ing email iki. Iki ngidini sampeyan kanthi gampang nelusuri lan nemokake item kanthi tag sing sampeyan temtokake. Fitur sing apik… menehi tag yaiku sawetara sing kita lakoni saiki ing Internet (aku seneng nggunakake Del.icio.us menehi tandha URL).

Ana siji fitur sing aku temokake ing Thunderbird sing nggawe aku edan, sanajan… pemetaan lapangan nalika ngimpor Buku Alamatku. Antarmuka ora ana gunane lan mumetake nganti ora ana enteke.

Buku Alamat Impor Thunderbird

Kanggo peta lapangan, sampeyan milih lapangan saka file lan pindhah munggah utawa mudhun kanggo nyelarasake karo lapangan ing Thunderbird. Siji-sijine masalah yaiku nalika mindhah lapangan sampeyan munggah utawa mudhun, bakal pindhah lapangan sing asline ana arah sing ngelawan. Kadhangkala, uga duplikat kothak ing pandelenge. Aku ora yakin sapa sing mikir babagan skema iki nanging konyol. Dheweke mesthine mung duwe kothak kombinasi karo lapangan Thunderbird. Nalika milih saben lapangan saka file sumber, sampeyan kudu milih kolom Thunderbird kanggo dipetakan.

Thunderbird, mangga Bunuh antarmuka sing elek iki. Aku pungkasane nyerah kanggo ngimpor kabeh lapangan lan mung ngimpor jeneng lan alamat email. Yen pemasar basis data sing duwe pengalaman basis data perusahaan ora bisa peta lapangan, aku kira sawetara wong liya sing gampang nggunakake iki. Yen sampeyan pengin wong-wong nganggo klien email sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa bisa kanthi gampang mindhah buku alamat saka siji klien menyang klien liyane. Iki mokal.

4 Komentar

  1. 1

    Whoop-dee-doo sing gedhe 🙂 Aku wis nyoba TB sajrone sesambungan lan durung nate nemokake prekara sing cocog; nanging aku uga dudu penggemar FF.

    Nalika aku maca manawa bakal nambah a tagging fitur sing dakarep-arep banget amarga iki sing bisa digunakake karo menehi tag FeedDemon lan Technorati. Nanging apa sing diarani tagging TB ora luwih saka variasi Gendéra standar utawa sawetara sistem kaya ngono.

    Yen konsep tagging sing bener diterapake mula sampeyan kudu nggawe sub folder lan / utawa digandhengake karo sub-folder sing digawe sing bisa dihubungake karo sistem aturan.

    ora ateges aku nggunakake versi paling anyar saka klien MS uga. Aku nemokake pilihan kanggo mbuwang $ 20.00 kanggo InScribe (versi Linux uga plus port Mac sing bakal teka) lan wiwit saiki aku ora noleh.

    • 2

      Aku penggemar FF sing gedhe tenan. Yen sampeyan nindakake program web, FF iku hebat. Add-ons kanggo Firebug lan Header HTTP Langsung ora larang regane lan ngewangi aku ton. Aku mung nambah tambahan sing ngidini aku nulis ulang situs nganggo CSS dhewe ... seneng banget.

      Menehi Firefox kesempatan! Aku bisa njupuk utawa ninggalake Thunderbird. Aku bakal mbukak kanggo sawetara wektu lan aku bakal lapor maneh yen aku nemokake prabédan liyane.

      Matur nuwun Steven!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.