Ngrembaka karo Sistem Manajemen Pemasaran Eceran

berkembang lunak

Nggawe perusahaan ritel cilik minangka tugas sing angel, sing kudu nduweni bisnis dadi pamasar lan dadi salesmen saliyane kanggo nglakokake usahane. Aku bubar nampa cathetan saka Elliot Yeo saka Mupangati, aplikasi piranti lunak sing dibangun kanggo mbantu para pengecer cilik supaya bisa mlaku lan nambah usahane.

Sawise sistem duwe rincian babagan penjualan lan pemasaran sampeyan, mula menehi saran cerdas:
dhaptar reco tangkapan layar

Sistem kasebut uga duwe sistem manajemen pariwara rinci kanggo menehi saran babagan upaya pemasaran sampeyan.
tangkep layar iklan

Kekuwatan Thrive yaiku nyedhiyakake informasi luar biasa babagan kegiatan ing bisnis sampeyan. Aku seneng ndeleng sistem uga ngawasi telusuran lokal asil, ngawasi sosial lan cara kanggo nggabungake pemasaran seluler lan email ing bisnis. Akeh kegiatan ritel cilik sing digawe liwat bisnis mbaleni lan ngunggahake kesempatan - ngirim email utawa pesen teks menyang pelindung sampeyan bisa nggawe dolar kanthi cepet!

Mangkene video cekak sing njlentrehake:

Nalika nyinaoni situs iki, aku yakin manawa tim kasebut wis siyap POS integrasi - mula bisa uga ngawasi njaba situs bakal diwiwiti!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.