Kranjang Blanja Pasar sing apik tenan apik tenan

nambah menyang Kréta Blanja

Aku wis mangan maneh sehat lan ndeleng iklan kanggo Mupang Pasar. Iki toko khusus online sing apik tenan ing endi pangguna bisa nyaring situs adhedhasar spesialisasi sing ana ing suket, bebas pewarna, paleo, vegan, lan puluhan opsi liyane. Aku nyimpang ... nanging priksa manawa mriksa lan gunakake link ing ndhuwur supaya bisa entuk barang gratis.

Sawise nemokake sawetara cemilan sing sehat, aku nambah sawetara menyang kranjang blanja. Aku ngeklik kranjang kanggo ndeleng pirang-pirang barang sing ana ing kana lan saya kepencut karo apa sing dakdeleng sabanjure.

Tambah Gratis Ongkos Kirim

Wara-wara ing sisih ngisor kreta? Nalika aku wiwit ngambangake mouse ing Deloken tombol, langsung ing ngisor negesake:

Tambah $ 2 menyang kreta lan entuk pangiriman gratis!

Dheweke entuk aku. Aku bali blanja lan nambah barang ing kranjang. Kranjang kasebut dianyari lan saiki nyatakake:

Pesenan sampeyan nduweni kualifikasi GRATIS!

Boom Nanging kranjang blanja sing licik Optimization pro durung rampung… dheweke uga terus nambah tawaran ing ndhuwur tombol mriksa. Aku ora cokotan sing siji… nanging mung amarga bar almond coklat kemungkinan ora ana ing dhaptar panganan sing diidini.

Penawaran Kréta Blanja

Yen sampeyan kepengin weruh, daging sapi daging sapi Primal pancen hebat. The Kale Crunch? Ora kakehan.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.