Telung Model Kanggo Iklan Industri Travel: CPA, PPC, lan CPM

Model Iklan Industri Travel - CPA, CPM, CPC

Yen sampeyan pengin sukses ing industri sing kompetitif kaya lelungan, sampeyan kudu milih strategi pariwara sing cocog karo tujuan lan prioritas bisnis sampeyan. Untunge, ana akeh strategi babagan promosi merek sampeyan kanthi online. Kita mutusake kanggo mbandhingake sing paling populer lan ngevaluasi pro lan kontra.

Jujur, ora bisa milih model siji sing paling apik ing endi wae lan tansah. Merek utama nggunakake sawetara model, utawa malah kabeh ing wektu sing padha, gumantung saka kahanan.

Model Pay-Per-Click (PPC).

Bayar saben klik (PPC) pariwara minangka salah sawijining bentuk pariwara sing paling populer. Kerjane gampang banget: bisnis tuku iklan kanthi ijol-ijolan klik. Kanggo tuku iklan kasebut, perusahaan asring nggunakake platform kaya Google Ads lan iklan kontekstual.

PPC populer karo merek amarga gampang lan gampang diatur. Gumantung saka kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa nemtokake lokasi pamirsa sampeyan, nambahake karakteristik apa wae sing sampeyan butuhake. Kajaba iku, volume lalu lintas ora ana watesan (mung watesan yaiku anggaran sampeyan).

Praktek umum ing PPC yaiku penawaran merek, nalika bisnis nawarake istilah merek pihak katelu kanggo ngalahake lan narik kawigaten para pelanggan. Asring perusahaan kepeksa nindakake iki amarga pesaing tuku iklan adhedhasar panjaluk merek pesaing. Contone, nalika sampeyan nggoleki Booking.com ing Google bakal dadi sing pertama ing bagean gratis nanging blok iklan karo Hotels.com lan merek liyane dadi luwih dhisik. Penonton pungkasane menyang wong sing tuku iklan PPC; mula, Booking.com kudu mbayar sanajan iku pimpinan free search. Yen perusahaan sing sampeyan goleki ora katon ing bagean iklan, bisa uga bakal kelangan klien ing wayah awan. Mangkono, iklan kuwi wis nyebar ing ngendi wae.

Nanging, model PPC nduweni kerugian gedhe: konversi ora dijamin. Perusahaan bisa ngevaluasi asil kampanye supaya bisa mungkasi kampanye sing ora efektif. Sampeyan uga bisa kanggo perusahaan kanggo nglampahi luwih saka iku entuk. Iku resiko paling penting kanggo nimbang ing kabeh wektu. Kanggo mitigasi, aku nyaranake manawa kampanye sampeyan tekan target pamirsa. Tansah pikiran sing mbukak lan tetep fleksibel.

Biaya-Per-Mile (CPM) Model

Cost-Per-Mile minangka salah sawijining model sing paling populer kanggo sing pengin entuk jangkoan. Perusahaan mbayar saben sewu tampilan utawa tayangan saka iklan. Asring digunakake ing iklan langsung, kaya nalika outlet nyebutake merek sampeyan ing konten utawa ing papan liya.

CPM kerjane apik banget kanggo mbangun kesadaran merek. Perusahaan bisa ngukur impact nggunakake macem-macem indikator. Contone, kanggo nambah pangenalan merek, perusahaan bakal mriksa kaping pirang-pirang wong nggoleki merek, jumlah dodolan, lsp.

CPM ana ing ngendi-endi marketing influencer, kang isih lapangan relatif anyar. Ing taun-taun pungkasan, ana paningkatan eksponensial ing influencer ing industri kasebut.

Ukuran pasar platform pemasaran influencer global regane $ 7.68 milyar ing taun 2020. Dikira bakal tuwuh kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan (CAGR) 30.3% wiwit taun 2021 nganti 2028. 

Riset Grand View

Nanging, CPM uga duwe sawetara kekurangan. Contone, sawetara perusahaan nolak strategi iki ing tahap awal bisnis amarga angel kanggo ngukur pengaruh iklan kasebut.

Biaya-Per-Tindakan (CPA) Model

CPA minangka model paling adil kanggo atraksi lalu lintas - bisnis mung mbayar kanggo adol utawa tumindak liyane. Iku relatif rumit, amarga ora bisa mbukak perusahaan iklan sajrone 2 jam, kaya PPC, nanging asile luwih dipercaya. Yen sampeyan nindakake kanthi bener ing wiwitan, asil bakal bisa diukur ing saben aspek. Iki bakal ngidini sampeyan nggayuh target pamirsa lan menehi data kuantitatif babagan efektifitas kampanye sampeyan.

Aku ngerti apa sing dakkandhakake: jaringan pemasaran afiliasi sing perusahaanku - Travelpayouts – nyedhiyakake makaryakke ing model CPA. Loro-lorone perusahaan lelungan lan blogger lelungan kasengsem ing kerjasama sing apik amarga perusahaan mung mbayar kanggo tumindak kasebut, nanging ing wektu sing padha nampa jangkoan lan tayangan, lan pamilik lalu lintas seneng banget ngiklanake produk utawa layanan sing cocog karo pamirsa, amarga entuk komisi sing luwih dhuwur. yen pelanggan tuku tiket utawa pesen hotel, tur utawa layanan lelungan liyane. Pemasaran afiliasi umume - lan Travelpayouts utamané - digunakake dening perusahaan travel buta kaya Booking.com, EntukYourGuide, TripAdvisor lan ewu perusahaan travel liyane.

Sanajan CPA bisa uga katon kaya strategi iklan sing paling apik, aku nyaranake mikir kanthi luwih wiyar. Yen sampeyan ngarep-arep bisa melu bagean gedhe saka target pamirsa, iki ora bisa dadi strategi sampeyan. Yen sampeyan nggabungake strategi bisnis sampeyan, sampeyan bakal entuk pamirsa sing luwih akeh amarga sampeyan bakal nggabungake pamirsa mitra. Ora mungkin iklan kontekstual bisa ngrampungake iki.

Minangka cathetan pungkasan, iki minangka tip: penting kanggo elinga yen ora ana strategi sing kadhaptar minangka solusi utama. Ana pitfalls kanggo saben wong, supaya mesthekake sampeyan nemokake kombinasi tengen strategi adhedhasar budget lan gol.