Telung cara gampang kanggo miwiti ngawasi merek sampeyan kanthi online

Depositphotos 7537438 s

Yen sampeyan wis ngetutake tren media sosial, sampeyan bisa uga wis krungu akeh babagan gabung karo "obrolan" lan kepiye carane melu. Sampeyan bisa uga wis krungu bebaya kasebut: "wong-wong ngomong babagan perusahaan sampeyan manawa sampeyan ana utawa ora". Iki pancen bener lan minangka alesan sing apik kanggo mlumpat menyang media sosial lan wiwit melu. Yen sampeyan minangka bagean saka obrolan, sampeyan bisa nanggapi pitakon, kontrol karusakan, lan nawakake layanan pelanggan sing luwih apik.

Dadi, kepiye carane bisa terus ngobrol? Mangkene telung perkara sing bisa disiyapake sajrone sawetara menit kanggo miwiti ngawasi obrolan babagan merek sampeyan.

  1. Nggunakake Google Tandha Iki bisa uga minangka salah sawijining alat sing paling gampang nanging efektif sing kasedhiya kanggo ngawasi merek. Google Alerts ngidini sampeyan nggawe tandha tartamtu tembung kunci sing bakal ngirim email saben-saben konten ditampilake ing web sing ngemot tembung kunci kasebut. tweetbeepAmarga jeneng perusahaan SpinWeb, aku duwe tandha kanggo ngawasi tembung "SpinWeb", sing artine aku entuk email saben-saben perusahaanku disebutake ing web.
  2. Siapke tandha ing TweetBeep. TweetBeep minangka layanan gratis (nganti 10 tandha) sing ngawasi obrolan ing Twitter lan banjur ngirim email dhaptar kabeh tweet sing ngemot tembung kunci. Tandha sing disiyapake kanggo "SpinWeb" ngirim email saben dina (utawa saben jam, yen luwih seneng) email sing ngemot kabeh tweet sing ngomong babagan perusahaanku.sosialisasi Iki nggawe gampang kanggo aku milih obrolan sing minat.
  3. Pindai jaringan sosial nganggo SocialMention. Layanan iki nglacak 80 jaringan sosial kanggo tembung kunci, kalebu Twitter, Facebook, FriendFeed, Youtube, Digg, Google lsp. SocialMention uga nduweni sawetara fitur tambahan sing apik kanggo ngawasi kekuwatan lan pengaruh obrolan.

Yen sampeyan lagi golek cara sing gampang banget kanggo miwiti ngawasi merek liwat media sosial, nglampahi sawetara menit kanggo nyiyapake telung alat kasebut minangka papan sing paling apik kanggo miwiti. Bakal otomatis gaweyan lan supaya sampeyan waspada karo apa sing dicritakake babagan perusahaan sampeyan. Sampeyan uga bakal ngerti manawa nguatake hubungan online amarga sampeyan bisa melu kanthi aktif kapan wae ana wong sing ngomong babagan sampeyan, lan layanan pelanggan sing apik.

Komentar siji

  1. 1

    Kiriman sing apik, Michael!

    Pemantauan minangka evolusi industri media sosial. Ngrungokake wis dadi langkah pisanan, nanging ora cukup maneh. Engagement perlu. Gumantung apa sing dibutuhake kanggo ngawasi lan keterlibatan, alat ing ndhuwur bisa uga bisa digunakake, utawa sampeyan kudu pindhah menyang solusi sing luwih abot. Yen sampeyan duwe kesempatan, priksa alat Community Insights saka Biz360 - cara sing apik kanggo ngawasi, ngerteni sapa sumber obrolan sing paling pengaruh, supaya sampeyan bisa melu, lan malah utusan tugas keterlibatan menyang wong liya ing perusahaan sampeyan (socialCRM ). Bebas bae kanggo ping kula kapan wae.

    Maria Ogneva
    @themaria @biz360
    mogneva (ing) biz360 (dot) com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.