Thor Schrock: Jutawan Internet Sabanjure?

Kanca blogging, Thor Schrock, lagi mlaku kanggo Milyuner Internet Sabanjure!

Thor wis cepet dadi sumber daya sing apik kanggo para teknolog. Aku nganggep salah sawijining sebab kenapa aku seneng banget karo Thor lan bloge yaiku amarga dheweke agresif promosi, nanging asor lan grapyak kaya ngono. Dheweke bakal nate kirim email marang aku - nanging mesthi dipersonalisasi, mikir lan seneng maca.

Thor nulis aku dina iki lan dheweke butuh pitulung sampeyan supaya bisa dadi Milyuner Internet Sabanjure! Aku percaya dorongan lan semangat dheweke bakal nggawa dheweke ana ing kontes apa ora.

Pilih kanggo Thor Schrock, Milyuner Internet sabanjure! Sampeyan kudu nambah Blog Thor kanggo sing maca uga! Minangka kanggo aku, aku bakal seneng bisa dadi internet-ewuandaer Internet sabanjure.

4 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nulis lan muji Doug! Iku akeh artine kanggo aku lan aku wis akeh sinau saka blogmu sajrone setaun kepungkur.

    Ayo kula ngerti yen ana apa-apa sing bisa daklakoni kanggo sampeyan!

  2. 3

    Wiwitane aku uga bakal mbukak Millionaire Internet sabanjure, nanging luwih milih milih Milyuner !!

    ;))

    Kaya wong liya sing duwe ide Yuta utawa Milyar Dolar, kayane mbutuhake Dhuwit kanggo ngrampungake! Siji ide sing dakkarepake: Slayaian Flash pancen mbuktekake migunani kanggo kanca liyane. sing dituku langsung dening MySpace kanthi rega $ 10 utawa $ 20 Yuta - mula bisa kedadeyan! Aku isih pengin ngetokake ide amarga wis divalidasi + pesaing kaya Yahoo! utawa Google utawa Microsoft (wong sing bisa mriksa cek !!;)) kudu kasengsem *

    Aku bakal mriksa Blog Thor!

    Cheers !! Billy;))

  3. 4

    Kabeh wong mesthi milih Thor. Dheweke pancen hebat lan menehi wawancara apik kanggo Podcast Aksi Besar Jutawan Internet Sabanjure.

    Mesthi priksa lan wenehi video audisi Thor a 10. Dheweke iku wong gedhe sing tumindak gedhe tanpa dadi jackass!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.