Thor Schrock Trounces Gurus Pemasaran Internet? Menehi Awis lan Hadiah $ 1,800

** Heads up **
Waca nganti pungkasan supaya bisa menang $ 1,000 CASH!

Doug lan akeh sampeyan ndhukung kula ing reality show Milyuner Internet Sabanjure, lan sanajan aku dadi juara kaping pindho, aku duwe kesempatan apik kanggo sinau saka sawetara guru pemasaran internet sing apik tenan ing Kelas Rahasia.

Thor SchrockLan aku dadi murid sing SANGAT apik. Pancen apik tenan yen aku nggawa loro instruktur guru sadurunge, Marlon Sanders lan Armand Morin menyang alas ing Joel Comm Program Afiliasi Kelas Rahasia!

Mangkene sing aku sinau lan kepiye carane ngalahake sawetara pemasar internet paling apik ing saindenging jagad.

Dadi Ninja Pemasaran, dudu Preman Pemasaran.

Marlon Sanders mulang babagan teori babagan prekara sing wis dingerteni sadurunge. Dheweke ujar manawa kabeh kekuwatan duwe kekirangan sing ana gandhengane. Yen sampeyan nglawan pesaing sing unggul, sampeyan ora kudu nyerang kekuwatane. Sampeyan pengin nyerang kekirangan sing ana gandhengane karo kekuwatane.

Contone, yen sampeyan nyoba nglawan Best Buy sing nyoba adol komputer, aja mbukak toko super kanthi staf sales lan dhukungan sing trampil lan pilihan PC sing akeh banget.

Nanging adol komputer kanthi kualitas dhuwur sing dirancang khusus kanggo kabutuhan pangguna lan nyedhiyakake layanan lan rencana dhukungan kanggo menang. Kanthi nyerang kekirangan miturut kekuwatane, sampeyan negesake kaunggulan kompetitif Best Buy.

Luwih Pecah Sampeyan Kudu Luwih Apike Gambar Sampeyan

Situs kaya Amazon, utawa Google, utawa Youtube minangka situs web pirang-pirang yuta dolar kanthi logo sing diakoni para pengunjung lan masarakat wis dipercaya.

Armand Morin nerangake manawa ora ana kacilakan, sampeyan bisa uga bisa nggambarake logo saben perusahaan ing ndhuwur sing saiki sampeyan pikirake.

Akibate yen salah sawijining situs web pengin sampeyan njupuk tindakan, yaiku tuku buku utawa ngunggah video, sampeyan luwih seneng njupuk tindakan kasebut amarga sampeyan percaya manawa sampeyan percaya karo jeneng lan logo kasebut.

Biaya sing paling gedhe kanggo sampeyan bisnis yaiku entuk pelanggan kaping pisanan. Penjualan sekunder kanggo pelanggan sing padha mesthine minangka cakewalk yen sampeyan wis menehi merek kanthi bener lan pelanggan bakal ngakoni yen mbesuk nalika ngetok.

Yen Gambar iku 1,000 Tembung, Apa Wutah Video kasebut?

Nggunakake video kanggo nuntun lalu lintas menyang situs web sampeyan minangka formulir seni, lan yen sampeyan nguwasani sampeyan bakal duwe alat sing efektif banget sing ora dielingi wong.

Sapa wae bisa ngirim backlink ing sawetara detik. Ora gampang banget golek Google Search. Nanging njupuk video butuh sawetara wektu lan sawetara bakat. Umume wong ora ngerti cara nyetir lalu lintas nganggo video, mula ora ana gunane.

Mike Koenigs Mike mulang babagan cara nggawe video, nggawa ing ngarepe eyeballs, banjur nggawa eyeballs menyang situs web. Dheweke mulang babagan carane nggunakake video kanggo nyopir lalu lintas kaya mesin telusuran, lan iki minangka komponen gedhe sing nyebabake aku luwih dhuwur tinimbang para pemasar guru liyane.

Dheweke nerangake manawa wong-wong bakal ngidinke video sing ora apik, nanging yen audio sampeyan ora apik, sampeyan ora bakal kliwat 2 detik pisanan. Yen sampeyan arep mbayar dhuwit kanggo peralatan, tuku mikropon sing apik dhisik banjur golek kamera sing apik.

Banjur ana macem-macem lampu $ 30 sing bisa diduweni saka Home Depot sing bakal madhangi kabeh set video sampeyan. Pengetahuan sing luwih apik sing bakal nggawe video sampeyan katon apik banget lan menehi sampeyan luwih apik tumrap sawetara wong liya sing mbuwang sawetara video kanthi online.

The Long Tail minangka Kanca Lalu Lintas Paling Blogger

Dave Taylor nerangake manawa sampeyan nggawe postingan kanthi bener karo konten sing dikarepake, sampeyan bakal entuk akeh lalu lintas ing kiriman kasebut nganti mbesuk nalika wong golek apa sing dikarepake.

Pungkasane, pendekatan buntut sing dawa kanggo blogging bakal ngasilake akeh lalu lintas cilik sing nambah nganti ana siji web sing kuat.

Sampeyan bisa nggoleki apa wae kanthi online lan nemokake salah sawijining kaca Dave Taylor ing asil.

Simfoni Guru Butt-Kicking

Tinimbang njupuk siji sistem guru kanthi eksklusif, aku nggabungake pirang-pirang cara saka Kelas Rahasia kanggo nggawe mesin pemasaran sing luwih kuat tinimbang instrukturku dhewe.

Aku miwiti karo telung situs web kabeh sing dirancang kanggo promosi produk sing padha. Luwih akeh situs tegese luwih akeh kesempatan kanggo njaluk titik ing 10 asil telusuran paling dhuwur lan meksa situs liyane mudhun.

Aku pindhah kanthi cepet supaya situsku diindeks sadurunge diluncurake, lan www.nextinternetmillionairedvd.com minangka situs web utama saya.

Nindakake saran Marlon, aku kudu nyerang kekurangan ing juggernaut Kelas Rahasia. Luwih muter sing padha? Aku ngeset cookie ing PC sampeyan? game rujukan, nyerang Kelas Rahasia kanthi rega kanthi menehi potongan harga.

Joel nawakake komisi afiliasi $ 200 kanggo saben kumpulan Kelas Rahasia sing dak adol, mula aku nawakake potongan harga $ 100 kanggo sapa wae sing tuku liwat situs webku. Maksude kanthi temenan, yen sampeyan kepengin tuku set, kenapa ora ngirit $ 100, bener?

Sanalika aku ngerti manawa jeneng kumpulan DVD bakal dadi Kelas Rahasia, aku nggunakake teknik dhasar SEO / SEM kanggo njupuk titik # 2 ing Google kanggo situs web sabanjureinternetmillionairedvd.com.

Sabanjure aku nyewa coder kanggo nggawe aku formulir pengajuan email sing ngidini aku nglumpukake jeneng lan alamat email ing situs web lan nyimpen ing basis data. Aku bisa nglumpukake luwih saka 170 wong sing kasengsem karo tawaran diskon.

Aku banjur ngasilake 12 video sampel Kelas Rahasia (1 kanggo saben instruktur) sing digawe saka gambar layar video lan audio saka episode Jutawan Internet Sabanjure. Aku nggunakake teknik Mike kanggo nulis judhul, deskripsi, URL lan pesen katelu ing ngisor sing bakal ditindakake. Aku ngunggah menyang situs sharing video ing planet bumi.

Aku banjur nyekel meh kabeh papan paling dhuwur ing telusuran video Google, Yahoo, lan Youtube kanggo istilah kelas rahasia. Sabanjure, saiki wayahe nyerang Blog Search.

Aku miwiti ngirim ing blog kaping pirang-pirang dina nggunakake saran buntut dawa Dave Taylor. Nalika kompetisi saya main perang cookie sing nyebabake lalu lintas liwat tautan afiliasi, aku nglumpukake alamat email lan nggawe hubungan.

Banjur tanggal 5 Desember, Joel narik pemicu kasebut. Aku email ngeculake dhaptar, nerbitake postingan blog, nyelehake iklan Google Adwords, lan ngunggahake landing landing post-launch.

Nalika bledug rampung, aku dadi afiliasi Joel nomer 1 sawise dina 1. Aku metu saka Marlon Sanders uga Armand Morin? para guru sing ndhidhik aku ing Kelas Rahasia. Dheweke isih bisa melu nyalip aku, nanging ing kana tahap 2 teka!

Aku butuh sampeyan mbantu aku ngrampungake tugas lan mbuktekake manawa jumlah piwulang Rahasia Kelas luwih kuat tinimbang saben sesi individu.

Aku mlaku a kontes ing blogku kanthi dhuwit luwih saka $ 1,800 lan hadiah munggah kanggo njupuk. Sampeyan mung kudu nylametake menang yaiku nggawe postingan, komentar, lan nambah tautan blogroll.

Priksa kontes lan wenehi ngerti apa sing sampeyan pikirake. Doug bakal tetep dikirim babagan kepiye, nanging niatku kanggo ngrampungake tugas sing dakwiwiti ing Colorado wulan Agustus, lan wektu iki aku mikir Joel bakal ngerti.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.