Akhir Pekan Iki: Akhir Pekan Startup Indianapolis

indy wiwitanStartup Weekend minangka acara 54 jam sing kuat sing ngubungake pangembang web kanthi talenta lan motivasi, manajer bisnis, seniman grafis, guru pemasaran, lan para penggemar startup kanggo mbentuk perusahaan saka konsep sing bakal diluncurake!

Indianapolis bakal dadi tuan rumah Acara Startup Weekend ing tanggal 5 Desember? Kaping 7 ing Sekolah Teknik lan Teknologi Purdue ing kampus IUPUI.

Acara kasebut diwiwiti jam 5 sore dina Jumuah tanggal 5 Desember kanthi kompetisi laga lift. Peserta banjur milih perusahaan sing pengin digawe lan dikumpulake dadi tim adhedhasar minat lan keterampilan. Tim makarya ing perusahaan masing-masing ing akhir minggu lan rampung karo demonstrasi produk ing dina Minggu sore tanggal 7 Desember. Investor olèh rawuh ing presentasi pungkasan.

Saliyane peserta, Akhir Pekan Startup bisa ditindakake kanthi kemurahan sponsor ing komunitas lokal. Manajemen acara saiki nggoleki sponsor kanggo ngimbangi biaya hosting acara kasebut. Yen sampeyan pengin dadi sponsor utawa pengin informasi luwih lengkap babagan acara kasebut, bukak situs web ing http://indianapolis.startupweekend.com/.

? Akhir Pekan Startup minangka papan sing apik ora mung kanggo jaringan karo para wirausahawan, nanging uga ngetrapake katrampilan lan minat sampeyan ing konteks bisnis nyata. Akhir minggu Indianapolis bakal nggawe Indiana dadi negara pertama sing nyekel telung akhir minggu? ujar Lorraine Ball, Presiden Rainmaker lan Pendhiri Roundpeg Marketing

Startup Weekend, LLC adhedhasar Boulder, Colorado lan nggampangake acara akhir minggu saka kutha menyang kutha kaya sing dipilih ing situs web kasebut, http://startupweekend.com/.

Acara Akhir Minggu Startup Indiana sadurunge dianakake ing Bloomington, IN lan West Lafayette, IN. Umume perusahaan sing dibentuk sajrone akhir minggu sadurunge wis adhedhasar web lan akeh sing dadi bisnis sing bisa digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.