Iki pantes dipasang ing blog ... Thanks, Kathy!

Sawetara wektu kepungkur aku miwiti masang link saben dina ing postingan blog ing situsku. Aku nglakoni kaya ngono amarga sawetara sebab:

  1. Aku ora duwe apa-apa kanggo nambah obrolan, nanging aku pengin supaya para pamiarsa nemokake 'permata' informasi cilik kasebut.
  2. Aku ora pengin mbaleni maneh apa sing wis ditulis wong liya. Aku ora bisa ngandhani kepiye frustasi lan aku kudu liwat 100 feed ing pamaca sadurunge iPhone, iPhone, lan kirim-iPhone. Yen mung regurgitasi, uncalan link banjur rampungake.

Aku durung nate krungu keluhan babagan tautan - kabeh komentar pancen positif. Muga-muga sampeyan seneng kanthi cara iki supaya aku bisa ngirim informasi sing dakkirim.

Iki kirim beda. Aku ora bisa nuduhake tanpa cathetan. Ing kabeh blog sing wis dirujuk saka situsku, Nggawe Pangguna Passionate yaiku salah sawijining favoritku.

Mangkene conto sederhana babagan kuat blog iki, Kathy Sierra nyimpulake apa sing aku perjuangake lan kerja saben dinane kerja full-time nganggo rong visual sederhana:

Ing pangembangan fitur:

Featuritis

Lan piranti lunak kanthi konsensus:

Kelompok Bisu

Aku menehi komentar babagan akeh blog nanging ora nyambung karo kahanan sing ora apik sing ditemokake Kathy. Kathy dadi target sawetara postingan lan ancaman sing nggegirisi lan medeni ing situs liya. Aku ora pengin nyelehake tembung ing cangkeme Kathy, nanging yen ditulis saka tulisane, mesthi wae kabeh ngowahi. Aku ora bisa mbayangake apa sing bakal dialami lan pikirane lan donga aku karo Kathy.

Kathy lagi ninggalake blog amarga ana paparan akeh. Akeh wong sing nyurung Kathy kanggo terus nganggo blog, nanging aku ora mikir babar pisan. Kathy loman karo blog dheweke, apik tenan. Isi blog bisa uga gampang digawe ing edhisi utawa loro Kepala Dhisik buku, nanging pikirane hebat iki diwenehake kanthi gratis.

Matur suwun, Kathy! Yen fokus kanggo mbantu utawa ngganti siji wong nganggo blog, sampeyan bakal sukses karo aku. Aku ngarepake semangat sampeyan sabanjure! Aku seneng ndeleng sampeyan nyusun kabeh informasi saka blog menyang buku sing apik ... bisa uga sampeyan duwe situs model langganan utawa buletin sing terus dilindhungi lan menehi sampeyan keamanan sing cocog.

Apa pandhuan Kepala Mulai kanggo Pangembangan lan Manajemen Produk Piranti Lunak? Priksa manawa kalebu 2 gambar kasebut - kabeh crita kabeh!

One comment

  1. 1

    Ora bisa setuju liyane. Blog Kathy minangka salah sawijining blog sing paling dhisik, lan wis kabukten dadi permata wiwit saiki. Aku kelingan maca ora kurang saka selusin artikel lan banjur "wow" sawise iku. Iki minangka salah sawijining blog sing ora bakal nggumunake sampeyan kanthi jero lan pangerten babagan hubungan bisnis-pelanggan lan panggunaan piranti lunak.

    Sejatine, aku nesu tenan marang sapa wae sing nindakake iki lan nyebabake iki rampung. Aku kira kabeh sing bisa ditindakake saiki yaiku nyinaoni barang-barang lawas lan sinau, kaya apa sing sampeyan tindakake ing kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.