Dheweke Salah… Sampeyan Ora Cukup Cukup

kakehan tweet

Sawetara taun kepungkur, aku mesthi menehi saran marang wong-wong supaya aja kakehan ngapiki. Nyatane, iki minangka alasan utama kenapa wong ora ngetutake sampeyan ing Twitter. Maju sawetara taun lan Twitter wis ilang saka sawetara kicauan per jam dadi swara rame saka autopost, akun palsu, spammer, lan informasi kanthi kacepetan sing ora bisa dicerna ing tingkat sing nyenengake.

Kasunyatane, yen sampeyan nyoba narik perhatian ing ruangan sing banter, sampeyan kudu nambah swara utawa terus mbaleni. Twitter minangka ruangan sing banter ... banter banget.

Aku terus maca aturan gegayutan Twitter online. Aturan terus diterbitake babagan wektu paling apik kanggo Tweet lan Tweeting kakehan. Aku mutusake nyoba iki aturan. Nyatane, aku ora mung nggawe tes cilik, nanging aku nyebul Twitter.

Aja Nggawe Aku Salah

Apa aku seneng njerit ing ruangan sing banter? Apa aku seneng mbaleni maneh? Ora… Aku sengit tenan. Lan aku yakin sawetara wong bakal ngandhani yen saran sing bakal dakkirim bakal nambah masalah lan ora bisa ngatasi.

Masalahe dudu wong sing padha karo aku. Masalahe yaiku ruangane. Saben dina suwene wis pirang-pirang taun, aku melu aktif ing Twitterverse lan nyoba nyedhiyakake nilai, hiburan, pitulung lan obrolan. Nanging suwe-suwe, aku wis kesel banget karo Twitter. Aku mbukak feed lan persentasi cilik saka obrolan regane.

Sakbenere saben dina aku mblokir spammer. Nalika aku ndeleng kaca kasebut, dheweke duwe pesen siji kaping bola-bali. Serius, apa angel banget Twitter kanggo menehi filter ing akun kanggo mesthekake yen ora bola-bali pesene ?!

Dadi, nganti Twitter mutusake nindakake babagan kualitas lan jumlah informasi sing dituduhake liwat Twitter, aku mutusake bakal ngilangi aturan kanca kolega sosialku. Oh… lan iku bisa sukses.

Tweeting Saben Jam, 24 Jam Saben Dina

Jenn ngenalake kula menyang plugin WordPress sing apik sing diarani Revive Old Post. Nalika ana versi gratis, aku nyaranake mbayar fitur tambahan sing kalebu ing versi Pro sing luar biasa. Versi kasebut nduweni ton fitur liyane lan nambah kemampuan kanggo push konten sampeyan nganggo gambar sing ditampilake langsung saka WordPress. Plugin uga ngidini Bit.ly integrasi supaya sampeyan bisa ngukur tingkat klik-tayang saka tautan sing dituduhake.

Mangkene conto kepiye Card Twitter katon

Aku nyiyapake plugin kanggo ngirim konten acak sajrone taun pungkasan saben jam ing Twitter. Nalika biyen ngirim 2 nganti 4 update sedina, saiki aku nerbitake 24 nganti 30 kaping saben dina. Kanthi swara rame, sampeyan bakal ngira yen bakal kelangan kabeh pandherekku lan ndherek keterlibatan ing tank. Ora.

Revive Old Post Pro

Asil Tweeting Kakehan

Statistik ora ngapusi, lan Twitter Analytics uga Google Analytics situsku ngandhani manawa iki tumindak apik tenan! Iki ngrusak:

    1. Tingkat Keterlibatan Saka 0.5% nganti luwih saka 2.1%!
    2. Kesan Tweet Munggah 159.5% nganti 322,000.
    3. Kunjungan Profil Munggah 45.6% nganti 2,080.
    4. Followers UP 216 nganti 42,600.
    5. Retweet Munggah 105.0% nganti 900.
    6. Tweet Ngubungake Sampeyan Munggah 34.3% nganti 6,352.
    7. Lalu Lintas Situs saka Twitter UP 238.7% nganti 1,952 kunjungan.

Aku ora yakin kepiye bisa mbantah statistik kasebut. Aku ora kelangan pengikut, aku entuk pandhereke. Aku durung kelangan pertunangan, kaping papat. Aku ora kalah ngunjungi situs, dheweke tikel tikel. Saben metrik nuduhake kasunyatan manawa, kanthi nambah akeh tweet sing diterbitake, aku wis nambah kinerja ing Twitter kanthi substansial.

Ngopo Kayane jelas banget, ora mung aku ora ngganggu pengikutku saiki, tweetku katon luwih akeh, tweet maneh, lan klik liyane. Yen aku arep nggawe analogi, mesthine sampeyan nyopir ing dalan kanthi lalu lintas sing sibuk lan tweet minangka papan reklame. Kemungkinan lalu lintas ndeleng papan reklame sampeyan ramping. nanging yen sampeyan bisa masang papan reklame saben mil utawa luwih, kemungkinan katon luwih apik.

Aja Ngrungokake Aku!

Aja ngandelake tuladhane kanggo nggawe swara ing Twitter. Elinga yen aku mung nuduhake Kartu Twitter kanthi konten sing regane luwih asring. Aku uga ora wedi nuduhake Tweet sing padha persis luwih saka sapisan saben dina. Kemungkinan para pengikut sampeyan ora bakal bisa ndeleng luwih saka sepisan. Coba tikel kaping pindho tingkat terbitan Twitter lan deleng pengaruhe Analytics. Yen bisa, coba tikel maneh. Ayo kula ngerti kepiye komentar kasebut.

pambocoran: My Revive Old Post link minangka tautan afiliasi. Aku seneng banget mula aku langsung ndhaptar kemitraan karo dheweke.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.