Dheweke lagi nglakoni ?!

listenIki minangka tema umum ing perusahaan nalika nerangake babagan panggunaan piranti lunak piranti lunak. Ana sawetara perkara sing lali pangembang piranti lunak babagan para pelanggan amarga ana akeh lapisan insulasi ing antarane para wong sing nggunakake kode lan wong sing nulis kode kasebut

Pangembang perangkat lunak lan rekane kalebu wong sing cerdas. Piranti lunak nulis angel banget lan mbutuhake kemampuan kognitif, logika lan pemecahan masalah sing luar biasa. Umume pangembang bakat sing dakkenal uga kreatif lan cenderung urip lan kode ambegan. Maneh… wong pinter.

Mangkene sing asring dilalekake nalika sampeyan nggarap akeh wong sing cerdas: klien sampeyan uga duwe wong sing cerdas. Kasunyatane, kemungkinan bakat ing pengadilan cocog karo bakat sing ana ing talenta. Yen sampeyan duwe 5,000 klien - sampeyan bakal nemokake bakat 5,000 ing klien tinimbang ing pengadilan dhewe. Rintangan yaiku, kanggo ngidentifikasi kabeh kerentanan, solusi, ambang, downtime, bug, kesalahan, dokumentasi ala, lan liya-liyane.

"Dheweke lagi nindakake apa ?!" - kejutan ing pungkasan pitakon iki kudu dikepengini.

Klien bakal nemokake prekara sing apik tenan kanggo produk sampeyan sing ora dikarepake. Ora nate diarep-arep. Minangka wong integrasi lan otomatisasi, aku mesthi mesem nalika krungu babagan klien nggawe sesuatu karo piranti lunak sing ora dikarepake. Aku wis ngembangake solusi sadurunge nganggo kode sing ora saleh lan aplikasi pihak katelu. Nopo nopo Amarga iku bisa.

Yaiku jeneng game… bisa digunakake. Klien duwe proses bisnis sing digunakake kanggo ndhukung piranti lunak. Ana macem-macem proses bisnis; asile, ana solusi sing ora ana watese sing digunakake kanggo ndhukung proses kasebut. Yaiku perkara sing apik banget. Perusahaan sampeyan duwe pilihan nalika kedadeyan kasebut:

  1. Nemtokake manawa dheweke ora didhukung lan nulungi apa sing kudu sukses para klien.
  2. Bukak kuping lan mripat, lan gunakake umpan balik saka klien kanggo produk sampeyan menyang arah anyar.

Yen sampeyan milih nomer 1, ora apa-apa. Kompetisi sampeyan bakal milih nomer 2. Sampeyan ora bakal kudu kuwatir maneh karo klien kasebut.

7 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Lan saran iki pancen cocog kanggo umume industri liyane.

    (Kita bubar ngrampungake film dokumenter sing nampilake mantan perdana menteri. Dina iki calon pembeli nuduhake, manawa ora ana sing nyebutake manawa dheweke pancen mantan perdana menteri. Kita mung pancen biasa karo kasunyatane dheweke, kita pancen lali yen umume wong ora ngerti.)

    Urip yaiku babagan sinau terus-terusan. Lan gumun.

  3. 5

    Douglas, aku seneng karo komentar penutup sampeyan ing kene. Kompetisi sampeyan bakal ngurus # 2!

    Iki pancen bener. Mlaku ekstra lan sejatine ngrungokake pelanggan meh mesthi menang balapan ing pungkasan. Lan proses terus-terusan.

    Seneng tema situs iki, BTW.

  4. 7

    Siji bab sing aku wis ngerteni nalika njupuk proyek piranti lunak internal yaiku jarang ana sing nuduhake endi sing kudu diwiwiti. Yen wis didokumentasikake bisa uga ana 20 dokumen, nanging ora ana sing ngucapake "MACA MUA AKU!"

    Aku mesthi ngakhiri kabeh dokumen dokumen / pdf dadi teks supaya bisa grep.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.