Ana Akeh Kamar…

My Dad ngirimi aku liwat email lan pancen lucu banget yen ora nuduhake.

Iki iklan kanggo Restoran Saskatoon, Greenville, South Carolina, lan bisa dituku minangka Kaos.

Aku uga nyoba fitur 'Blog iki foto' Flickr. Fitur sing apik banget kanggo nggawe template tata letak lan ngirim gambar kanthi postingan blog langsung menyang blog saka antarmuka nggunakake fitur posting eksternal blog. Nalika pisanan dak pasang, jarene 'gagal' lan 'Coba Maneh'. Nanging, sejatine gagal, mula ati-ati yen sampeyan priksa!

Iki fitur sing padha kanggo ngirim link saben dinane saka Del.icio.us.

2 Komentar

  1. 1

    Apa sing dadi perhatian gedhe. Aku wis ndeleng iklan sing padha kanggo steakhouse sing nggawe aku ngguyu (kalebu cara sing salah).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.