Ana Ton Nilai kanggo B2B ing Media Sosial

media sosial b2b

Sawetara statistik Media Sosial B2B cepet:

  • 83% perusahaan B2B saiki kirim ing media sosial!
  • 77% perusahaan B2B ngarepake nambah wektu sing ditindakake sosial ing taun ngarep.
  • 35% perusahaan B2B saiki langganan ngawasi media sosial platform.

Minangka pemasar B2B, aku mesthi gumun manawa perusahaan pemasaran ndeleng B2B sing ketinggalan karo B2B. Media sosial minangka inti saka wiwitan lan tuwuhing taun-taun iki. Kita duwe Twitter sing apik tenan, interaksi moderat ing kiriman Facebook organik, target sing apik kanggo kiriman Facebook sing mbayar, lan terus perhatian ing LinkedIn.

Media sosial nyedhiyakake sawetara kesempatan kanggo kita:

  • Sesambungan karo pamirsa kanggo ngenali warta lan kesempatan kanggo nulis babagan.
  • Ngawasi media sosial kanggo nemokake lan menehi kurasi konten sing apik kanggo pamirsa.
  • Ngawasi media sosial kanggo nyebutake lan promosi konten kita.
  • Promosi konten kita - organik lan mbayar.
  • Pengaruh target kesempatan kanggo melu, nuduhake lan promosi siji liyane.

Lan, kanthi ora langsung, promosi merek lan layanan liwat media sosial pungkasane mbantu kita pangkat kanthi luwih apik ing media sosial kanggo syarat-syarat sing dipromosekake para pamirsa sajrone web. Kemungkinan, yen sampeyan ora ana ing media sosial lan sampeyan minangka salesman utawa pemasar B2B - pesaing sampeyan mangan awan. Aku nyaranake sawetara perkara kanggo miwiti:

  1. Nerbitake kanthi otomatis kiriman blog sampeyan menyang akun Twitter, Facebook lan LinkedIn.
  2. Gabung Grup Facebook lan LinkedIn khusus kanggo industri sampeyan kanggo miwiti melu jaringan sing relevan sing bisa ditemokake prospek.
  3. Mulai kanggo tindakake pimpinan industri lan nuduhake konten kasebut menyang pamirsa kanggo nyambung karo dheweke.
  4. Pungkasane, ngundang dheweke kanggo nulis kiriman tamu, melu wawancara podcast, webinar, utawa mung mung tweet.

Tujuan utama sampeyan kudu nambah jangkauan jaringan lan otoritas ing jaringan kasebut. Yen sampeyan diidentifikasi minangka sumber sing dipercaya, bakal akeh wong sing bakal melu bisnis karo sampeyan. Nggawe nilai liwat ngewangi, aja liwat adol!

B2B Infographic Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.