Ana Inovasi Ing Silicon Prairie

indianapolis

Aku nggarap dina sing apik banget minangka salah sawijining hakim kanggo Mira Awards tahunan. Nalika aku ora bisa ngandhani sapa sing menang (sampeyan kudu melu ing Anugrah Mira tanggal 15 Mei). Aku pitutur marang kowe, ana sawetara inovasi luar biasa sing kedadeyan ing Indiana.

Aku dadi hakim ing rong kategori Media Sosial lan IT Perusahaan. Bedane aneh yen saka pengusaha lincah dadi palungan inovatif ing njero omah tradisional bangetorganisasi. Kesimpulanku - Inovasi ana ing endi wae ing Silicon Prairie amarga perusahaan lokal nemokake cara kreatif kanggo nggunakake teknologi kanggo sesambungan karo pelanggan, prospek lan karyawan. 

Ing ngisor iki mung dhaptar sebagean saka perusahaan-perusahaan keren sing bisa ditemoni minggu kepungkur:

  • Anacore - Ngapikake informasi pasien nganggo produk Triage
  • TargetTrget - Terus golek cara anyar kanggo nuduhake informasi karo klien lan karyawan sing nggunakake jaringan sosial proprietine 3sixty. 
  • Imavex - Kanthi video streaming sing anyar, bisa ngirim konten kanthi lancar menyang piranti seluler apa wae
  • Union Credit Forum - Wis nggawe CRM internal lan sistem Workflow dadi barang sing bisa dipasarake menyang serikat kredit liyane, nggawe biaya dadi program sing ngasilake penghasilan.
  • Bukit-Rom - Aktifake praktik jangka panjang, kabeh wis ganti proses mriksa lan menehi sumber daya kanggo proyek anyar, saengga dana sing diarahake menyang program bakal bali paling dhisik!

Muga-muga sampeyan bakal melu aku ngrayakake prestasi lan perusahaan Indiana liyane sing hebat ing Mira Awards.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    James, nuwun sewu sampeyan ora seneng karo referensi Silicon Prairie. Aku pancen seneng banget karo Silicoren Vallley. Nanging kanggo cathetan ing typo. Aku ora bisa ngeja sandal, lan ora bakal luwih apik nalika nyoba ngetik kanthi cepet kanggo metu lan nikmati sinar matahari ing kene ing Silicon Prairie

  3. 3

    Imavex pancen wis dadi organisasi sing hebat. Steve lan Ryan lan tim kasebut mesthi nindakake perkara sing beda - kaya nindakake video layanan klien sing disesuaikan kanggo klien lan dikirim ing dashboard. Uga, dheweke uga dijenengi salah sawijining perusahaan telusuran sing dibayar paling apik ing negara kasebut. Wong-wong sing hebat ing kana.

  4. 4

    Aku ora mikir babar pisan, James. Aku ngira Silicon Prairie utawa Silicorn Valley narik perhatian masarakat. Kabeh wong ngubungake "Silicon" karo piranti lunak lan wong njaba Indiana wis duwe gambar wilayah kita sing dijupuk istilah kasebut.

    Apa "Lembah Silikon" omong kosong? Apa "Apple Gedhe"? "Kutha Dosa"? "Kutha Jamrud"?

    Iku luwih apik tinimbang “Circle City” utawa “Naptown”! Nggunakake istilah lucu, nanging gratis kaya iki mung sing dibutuhake kanggo narik perhatian masarakat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.