Printer Dinding: Solusi Cetak Vertikal Kanggo Tembok Indoor utawa ruangan

Printer Tembok: Percetakan Tembok Vertikal

Aku duwe kanca sing ngrancang lan nglukis mural tembok lan nggarap apik banget. Nalika seni iki minangka investasi luar biasa sing bisa ngowahi ruang kerja utawa lokasi ritel, kemampuan kanggo ngrancang lan nglukis grafis presisi ing ruang vertikal biasane ditinggalake kanggo instalasi decal utawa rendition seniman. Teknologi cetak anyar wis muncul sing bakal ngowahi iki, sanajan… printer tembok vertikal.

Printer Tembok

Teknologi cetak vertikal paling anyar saka Wall Printer ngidini nggawe gambar elektronik file grafis digital kaya foto, kriya, mural, utawa tondo teks ing meh kabeh interior utawa eksterior. Mesin kasebut dirancang kanggo nyithak ing pirang-pirang permukaan kayata plester, sheetrock, kaca, baja, bata, beton, vinil, lan kayu.

Kurang saka rong taun, The Wall Printer wis adol mesine menyang luwih saka 40 bisnis ing saindenging Amerika Utara lan Selatan, lan Inggris. Printer vertikal nyedhiyakake panggunaan kreatif, praktis, lan nyenengake sing ora bisa kaetung sing dadi kesempatan bisnis nyata kanggo perusahaan lan wirausaha sing nggunakake.

Priksa cara sawetara pelanggan nggunakake utawa ngrencanakake nggunakake mesin kasebut:

  • Siji distributor Florida anyar, MiArte ing Naples FL, sawise nyithak mural 5'x 8 'sing kaping pisanan lan ngirim foto menyang Facebook ujar, "Kita kaget banget karo tanggepan kasebut. kayane wong-wong wis ngenteni kesempatan iki. ” Siji pelanggan nanggapi lan ngontrak Wall Printer iki kanggo nyithak mural loro 8 'ing wallboard, sing banjur dilebokake ing plafon, nggawe mural gaya permadani.
  • Departemen olahraga Universitas D1 paling utama pengin tuku Mesin TWP kanggo digunakake ing pameran ing bal-balan, basket, lan papan olahraga lan acara liyane, lan ing tembok gedung atletik, sadurunge pertandingan utama. 
  • Dekorasi interior wis tuku mesin kasebut kanggo mbantu nggabungake tampilan hobi pribadi klien utawa kabutuhan seni tembok ing omah lan ruang kerja perumahan lan komersial.

Crita Printer Tembok

Nalika pengusaha serial Paul Baron nggoleki prekara sing penting sabanjure, dheweke nemokake konsep anyar: percetakan vertikal. Iki minangka ide anyar ing Amerika nanging wis dikenal pirang-pirang taun ing saindenging Asia, India, Timur Tengah, lan Eropa. Gagasan lukisan mural ing njero ruangan lan ruangan kanthi murah kanggo para seniman lan pamilik bangunan narik kawigaten. Kanggo nyithak ing tembok apa wae bahan permukaan, kanthi andal lan akurat, dheweke narik kawigaten.

Sawise nggoleki sawetara pabrikan sing nawakake teknologi inovatif iki, ing taun 2019 Paul ngrampungake perjanjian karo pabrikan paling tuwa lan paling misuwur ing Asia. Dheweke milih dheweke, jarene, amarga regane lan rega regane cocog karo kualitas desain lan perakitan, lan dhukungan kanggo bisa skala kanggo nyukupi kabutuhan pasar Amerika Utara & Selatan.

Wiwit iku perusahaan wis adol distribusi ing luwih saka 20 pasar lan mbantu nggawe bisnis anyar ing daratan AS lan Kanada, Amerika Selatan, Inggris, lan Puerto Rico. Dheweke ngundang pelanggan anyar kanggo sinau babagan Wall Printing lan kesempatan bisnis sing angel.

Wall Printer bakal berkembang ing Amerika Utara lan Selatan, Inggris, lan Karibia kanthi cepet sajrone sawetara taun sabanjure. Nalika bisnis percetakan tembok tuwuh, perusahaan bakal ndhukung solusi sing nyata, tinta, bagean, layanan luar biasa, lan pemasaran kanggo nggedhekake layanan Pencetakan Dinding sing sukses kanthi lokal.

Nalika teknologi ing mburi pencetakan vertikal wis digunakake internasional sajrone sawetara taun, saiki kasedhiya kanggo bisnis ing saindenging Amerika Utara lan Amerika Selatan.

Paul Baron, CEO saka Wall Printing USA

Gagasan anyar terus muncul saka Wall Printers nalika pelanggan njaluk seni digital ing saben tembok, ing njero ruangan lan ing njobo.

Sinau Liyane babagan Printer Tembok

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.