Nilai Tumindak Pengunjung

Depositphotos 37972733 s

Kita ngukur akeh Analytics, nanging kita ora asring menehi nilai marang saben tumindak sing ditindakake pengunjung nalika wis nyambung karo kita kanthi online. Penting manawa perusahaan menehi perhatian luwih saka kunjungan lan konversi ... ana akeh interaksi ing antarane lan sawise menehi nilai.

Tumindak Pengunjung, Nilai lan Pengaruh

Ing bagan ing ndhuwur, aku duwe sumbu… pengaruh lan nilai. Minangka pengunjung seneng, retweet, penggemar lan tindakake sampeyan utawa bisnis sampeyan ... ana pengaruh, ora mung amarga pengunjung bisa uga luwih tuku, nanging amarga sejatine nambah niat lan dukungane menyang jaringan. Dheweke ora bisa malah tuku, nanging yen akeh pengaruhe, pengaruhe bisa nggawe akeh wong liya supaya tuku.

Tumindak liyane sing ditindakake pengunjung uga migunani… langganan email utawa RSS, webinar, nelpon departemen penjualan sampeyan ... kabeh tumindak bakal nggawe prospek luwih cedhak dadi pelanggan. Bisnis sing duwe program otomatis sing pemasaran ulang kanggo pembeli sing ninggali keranjang belanja dheweke ngerti sepira regane segmen kasebut. Amarga wis cedhak banget karo tuku, dheweke mung butuh push utawa pangeling cilik ... utawa malah butuh wektu kanggo ngirit dana sing dibutuhake kanggo tuku.

Sawise tuku utawa nganyari maneh, ana tindakan liya sing nambah pengaruh penjualan - rating lan dukungan produk sing dituku. Rating duwe pengaruh banget marang prospek sing tuku utawa ora. Pengesahan utawa tinjauan pribadi babagan produk kasebut luwih abot.

Nalika ngrancang strategi pemasaran online, priksa manawa nglacak saben tumindak sing bisa ditindakake pengunjung. Nyedhiyakake interaksi lan kampanye pemasaran ulang kanggo mindhah saka tumindak menyang tumindak liyane kanthi luwih efisien. Mesthi wae prospek ninggalake situs sampeyan lan sampeyan bakal kelangan adol amarga ora jelas kepiye pamindhahan saka siji tumindak menyang tumindak sabanjure ing situs sampeyan. Nyedhiyakake dalan sing jelas supaya pengunjung bisa melu karo sampeyan. Nyedhiyakake pirang-pirang dalan kanggo asil sing luwih apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.