Thunderbolt Killing iPhone

guntur iphone vzw

guntur iphone vzwWalter Piecyk, Riset BTIG analis negesake manawa HTC Thunderbolt bener-bener ngusir iPhone ing 28% toko Verizon. Aku ngerti sebabe.

Ing wulan iki kita miwiti sawetara kiriman ing piranti seluler. Ngerti teknologi sing digunakake iku penting kanggo dimangerteni para pemasar. Tuwuhing Internet seluler luwih cepet tinimbang sing diarepake sapa wae. Siji conto: telusuran Chrysler sajrone Super Bowl mundhak 48 kaping luwih saka volume normal pitakon desktop, nanging telusuran ing seluler yaiku kaping 102. GoDaddy weruh pitakon 38 kali luwih dhuwur tinimbang biasane, kanthi seluler kaping 315.

Piranti kaya Verizon's HTC Thunderbolt mbukak dalan kanggo tuwuh iki. Iki telpon Android sing luar biasa. Sawise dites suwene sewulan, aku dadi seneng banget banjur aku banjur tuku upgrade. Aku kudu duwe. Telpon apik banget… lan BESAR. Sawetara wong bisa nemokake amba banget ... jempolku meh ora bisa geser ing layar sing gedhe tenan. Sisih karo iPhone 4, iPhone katon apik banget ... lan bahane malah ora krasa nyengsemake. Kaya iPhone 4, Thunderbolt uga dilengkapi kamera liyane.

Catetan: Aku tuku iPhone 4 kanggo anakku wadon (ora, dheweke ora pengin Thunderbolt) mula aku bisa pindhah bali menyang Verizon. Jangkoan lan tagihan AT&T pancen ala. Aku bakal ngirit sawetara dhuwit, duwe tagihan kulawarga siji maneh, lan entuk jangkoan sing luwih apik tanpa ana panggilan telpon.

Aku wis kerjo karo Droid Pro suwene suwene setaun kepungkur lan aku seneng banget, nanging driji lemu angel gelut karo keyboard. Kaget, keyboard visual ing Thunderbolt luwih gedhe tinimbang keyboard fisik ing Droid Pro. Aku bisa ngetik kanthi luwih gampang - luwih-luwih nalika saya horisontal! Sawise ndeleng bolak-balik ing layar pungkasan wulan ... Aku ora bisa nyelehake Thunderbolt.

Ing ngisor iki minangka Droid Pro, HTC Trophy, lan HTC Thunderbolt:
100 0087

Aku uga bisa nyoba Piala HTC, piranti Windows Phone 7. Aja diskon Windows Phone 7… antarmuka panganggo ora mung elegan, luwih gampang navigasi tinimbang iPhone utawa Android miturut pendapatku. Nalika agensi lan teknisi kaya aku ora bakal pindhah menyang Windows Phone 7, pasar Exchange perusahaan minangka pasar gedhe. Aku nuduhake dheweke menyang wong lanang sing lagi mabur bareng aku menyang Atlanta lan dheweke ujar yen dheweke ora sabar ngenteni Blackberry. Wektu bakal dakkandhani - nanging aku angel mikir manawa Microsoft ora ana ing balapan sawayah-wayah wiwit duwe email perusahaan.

gludhug pialaSayange, aku ora mikir perangkat keras HTC Trophy isih padha karo sistem operasi. Kamera langsung mambu. Ing foto ing sisih kiwa, sampeyan bakal weruh foto Thunderbolt (8 Megapixel) ing sisih kiwa, Trofi (5 Megapixel) ing sisih tengen. Kanggo video, Thunderbolt nyathet 720 HD… dadi pungkasane bisa ngilangi kamera video genggem karo aku ing endi wae. Salah sawijining fitur desain unik yaiku krenjang ing sisih mburi sing narik telpon terus ngadeg… ide apik! Jam wanci bengi aku ing sandhinge kasur.

Siji-sijine keluhan sing wis dakrungu babagan Thunderbolt yaiku umure batere. Aku ora preduli tenan. Aku mesthi lelungan nganggo batere USB lan pangisi daya. Aku ora bisa mandheg mandheg ing layar. Aku penasaran manawa gelombang kamera anyar iki dadi pungkasan kanggo iPhone. Sistem Operasi Android lan Windows Phone 7 kalorone luwih unggul, lan piranti anyar kasebut dadi luwih apik saben dina.

6 Komentar

  1. 1

    Muga-muga Verizone bisa entuk salah sawijining telpon resmi Google Nexus. Aku ora nate menyang layar amba nanging aku seneng karo Android (sanajan hardware Droid Eris durung nate tugas kanggo nangani apa wae sajrone rilis Android kaping pisanan). Telpon sabanjure uga Android, aku durung yakin sing endi.

  2. 2

    Aku kira iki warta apik kanggo Google, nanging warta gedhe kanggo Industri Seluler lan Operator - saben dina, kita luwih akeh gumantung karo telpon iki. Kita durung nemoni Thunderbolt ing negara muy (Kolombia), nanging warta apik duwe alternatif iPhone sing apik. Kudu ngenteni apa sing bakal kedadeyan nalika rilis iPhone sabanjure.

  3. 4

    Mung entuk Thunderbolt lan aku seneng! Iki minangka telpon sing apik banget, lan liwat Amazon Wireless, aku entuk regane $ 130, sing meh 50% tabungan kanggo tuku liwat Verizon Store. Wektu bakal dakkirim, nanging saben menit nggunakake Thunderbolt, aku luwih seneng.

  4. 5

    Mung entuk Thunderbolt lan aku seneng! Iki minangka telpon sing apik banget, lan liwat Amazon Wireless, aku entuk regane $ 130, sing meh 50% tabungan kanggo tuku liwat Verizon Store. Wektu bakal dakkirim, nanging saben menit nggunakake Thunderbolt, aku luwih seneng.

  5. 6

    Mung entuk Thunderbolt lan aku seneng! Iki minangka telpon sing apik banget, lan liwat Amazon Wireless, aku entuk regane $ 130, sing meh 50% tabungan kanggo tuku liwat Verizon Store. Wektu bakal dakkirim, nanging saben menit nggunakake Thunderbolt, aku luwih seneng.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.