Bisnis Jaringan Sosial

rencana bisnis jaringan sosial

David Silver, sawijining kapitalis ventura sing khusus ing jaringan sosial, nulis Rencana Bisnis Jaringan Sosial: 18 Strategi sing Bakal Nggawe Kasugihan. Aku wis maca buku kanthi minat - wiwit aku dadi pendiri Indiana sing luwih cilik lan sing duwe jaringan sosial kanggo Veteran Angkatan Laut.

Kaloro jaringan kasebut duwe model lan target bisnis sing beda banget. Pat Coyle duwe lan ngoperasikake Indiana Kecil lan pengin nggunakake bakat internal kanggo dibangun paling jaringan - nggabungake bakat, ngatasi got otak, ndhukung seni lan hiburan lokal, lan menehi pusat kreativitas lan ide. Ana akeh potensial lan kesempatan kanggo terus mbangun Indiana Kecil - dadi aku durung weruh rencana bisnis wis ana (sanajan aku bakal nuduhake buku kasebut karo Pat).

Navy Vets saiki arep dadi perusahaan tanggung jawab winates sing nirlaba. Tujuane Navy Vets dadi jaringan sosial paling gedhe lan paling apik Tentara Laut Amerika Serikat. Monetisasi jaringan apa wae bakal diwenehake kanggo amal veteran kaya sing dipilih dening para anggotane. Aku ngarep-arep nulis cek pertama mengko! Ora diraguhi manawa jaringan kasebut bakal ngowahi urip ... lan misahake dhewe saka jaringan militer liyane sing pengin nggawe mburi para veteran sing wis menehi akeh.

Rencana Bisnis Jaringan Sosial nggawe perspektif sing beda babagan cara jaringan sosial ngasilake dhuwit. Cekakipun, kekuwatan nomer ing jaringan kasebut kudu dimanfaatake minangka a ngubungake jaringan kanggo bisnis drive menyang perusahaan. Bayangake bank, toko, firma pengacara, lan liya-liyane resmi [insert industri ing kene] Indiana Cilik. Ing kana David Silver ndeleng potensi kasebut.

Aku ora bisa nggabungake 18 strategi kasebut kanthi dhaptar ing kene ... Kayane sejatine akeh. David nyakup buku lengkap babagan nemokake lan tuku, nambah, monetisasi lan malah adol jaringan sosial sampeyan. Sampeyan isih kudu dingerteni yen rujukan bakal regane $ 600 nganti $ 1,000 saben anggota sing didhukung David… kanthi luwih saka a jutaan Ning jaringan lan atusan yuta pangguna… iku akeh dhuwit sing lungguh ing kana.

Yen sampeyan wirausahawan sing rajin kerja sing bisa nyedhiyakake sampeyan kerja ing wayah awan lan wengi kanggo ngembangake jaringan sosial - bisa uga mung buku sing sampeyan goleki! Aku seneng ndeleng conto donya nyata sing cocog karo saben strategi ing buku kasebut. Umume, katon buku kasebut minangka ramalan tinimbang rencana bisnis.

Dene ramalan David, aku setuju! Kekuwatan jaringan sosial ora ana ing fitur, platform, nomer… ana gandhengane karo jaringan kanggo ngrujuk lalu lintas lan pemasaran tembung menyang merek modern.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.