Sorotan Laporan Indeks Pelanggan Sosial

pelanggan sosial

Nggunakake piranti lunak ngrungokake sosial, saben dina kita ngenali keluhan, panyalahgunaan, panjaluk layanan utawa pujian kanggo perusahaan sing ora ana tanggepan saka target bisnis. Nalika konsumen saiki wis dominasi media sosial, bisnis dadi luwih parah nalika nanggapi. Miturut Sprout Social - 4 saka 5 panjaluk ora dijawab! Adhuh

Iki minangka sorotan saka Laporan Keterlibatan Indeks Sosial Sprout, nyedhiyakake wawasan ing balik para pelanggan sosial saiki, tuwuh cepet keterlibatan konsumen mlebu lan kepiye tanggapan merek.

Sprout Social Index ndeleng tuwuhing saluran, responsif merek, lan prilaku konsumen ing luwih saka 160 yuta pesen mlebu ing 20,000 profil merek lan kaca penggemar. Tingkat konsumen nggunakake media sosial kanggo njaluk tulung, njupuk keputusan tuku, menehi keluhan, lan dialog terus-terusan luar biasa.

the-social-customer-infographic-sprout-social

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.