Pungkasan Corong Penjualan?

corong penjualan online

Strategi pemasaran asring dirancang kanggo ditemokake liyane ndadékaké utawa ngganggu pelanggan saiki. Salah sawijining masalah sing asring ditemokake karo klien yaiku asring nggarap corong penjualan sing salah. Akeh perusahaan entuk kurang pengunjung wulan ing situs web tinimbang sing dikepengini ... nanging yen bisa ngonversi kaping pindho luwih akeh tinimbang pengunjung sing wis ana, mula sukses banget.

corong penjualan online

Akeh teknologi sing digunakake kanggo dibangun kanggo nyepetake wektu sing dibutuhake kanggo ngowahi pamirsa sing dituju utawa kanggo nambah tarif konversi ing saben corong bocor. Aku kaget banget yen diarani corong ... iki pancen luwih akeh tinimbang prospek sing bocor ing endi wae. Tinimbang nggarap ndhuwur corong lan nggawa luwih akeh corong menyang corong sing kebak bolongan, ing endi sampeyan bisa nggunakake teknologi ing corong?

Mangkene sawetara teknologi ... kalebu sawetara klien lan sponsor sing ngewangi:

  • Webmaster alat nyedhiyakake informasi kritis kanggo mbantu sampeyan nambah tarif klik-tayang ing mesin telusuran. Sampeyan wis nggatekake babagan telusuran lalu lintas ing situs sampeyan, nanging apa sampeyan ngerti tarif klik liwat rangking sampeyan saiki? Apa bisa ditambah?
  • URL Shorteners kaya Bit.ly bisa menehi data sing dibutuhake kanggo ndeleng efektifitas strategi media sosial sampeyan. Apa sampeyan ngerti manawa Facebook nyaring entri sing katon digunakake wong kasebut Edgerank algoritma… lan bisa ngasilake sithik utawa malah ora ana upaya media sosial sampeyan sejatine ditampilake?
  • Perusahaan otomatisasi pemasaran kaya Right On Interactive yaiku ngembangake teknologi sing nyepetake siklus lan nyedhiyakake metodologi sing mbantu sampeyan entuk skor supaya bisa komunikasi karo wong sing luwih efektif tinimbang kumpulan lan jeblugan cara sing bisa nyebabake drive metu corong.
  • Perusahaan pemasaran email kaya Delivra nawakake layanan email lan SMS sing bisa nambah tarif respon kanthi substansial uga ndhidhik pelanggan saiki babagan produk utawa industri - bangunan wewenang, retensi lan akuisisi kanthi petunjuk.
  • Platform Survei Online kaya SurveyMonkey (sing tuku klien kita, Zoomerang) bisa menehi sampeyan intelijen sing dibutuhake kanggo nambah strategi pemasaran konten kanthi substansial. Kanthi ngapikake konten sampeyan, sampeyan bisa target target sing luwih andal kanggo akuisisi lan manawa pelanggan dilayani kanthi bener.
  • Proposal piranti lunak aplikasi kaya Tinderbox ngidini sampeyan streamline lan nambah proses proposal. Kanthi nglacak tanggepan lan ngerti cara nambah proposal, sampeyan bisa nyetop konversi kanthi luwih cepet lan luwih efektif… kabeh nggunakake sumber daya internal sing kurang.

Nalika ndeleng Corong Penjualan, ing endi strategi sampeyan bocor? Tinimbang nyoba kanggo nyetir pamirsa sing luwih akeh, sampeyan bisa uga ora nggunakake pelanggan lan prospek sing wis ana. Pantese dipikir!

2 Komentar

  1. 1

    Iki pancen bener Douglas. Lan sing paling penting yaiku aku seneng banget maca artikel sampeyan. kanggo mimpin luwih akeh pamirsa, ana kemungkinan sing apik sampeyan ora nggunakake pelanggan lan prospek sing wis sampeyan duwe. Siji bab sing aku sinau sadurunge dadi penulis paling laris lan suwe sadurunge Inc Magazine milih perusahaanku minangka salah sawijining perusahaan sing paling cepet berkembang yaiku kanthi nggunakake teknologi kasebut, mesthine bisa entuk pamirsa luwih akeh kanggo situs web pemasaran online.

    • 2

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo tembung apik sampeyan, @DanielMilstein:disqus ! Lan mung mikir carane akeh kurang gangguan bakal ana metu ana yen kita fokus ing ngowahi timbal sing kita duwe tinimbang pours dadi luwih spam metu ana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.