Keamanan Kewan?

Aku seneng guyonan Gary Larson saka Sisih adoh fame:

Lemmings - Gary Larson

Perusahaan mesthine ora duwe risiko lan kita kabeh duwe kahanan manawa ana keamanan nomer:

  • Pira klien sampeyan?
  • Suwene sampeyan wis nggawe bisnis?
  • Mangga wenehi referensi.
  • Nyedhiyakake conto studi kasus sing cocog karo industri, ukuran perusahaan, produk, layanan, lsp.
  • Kita maca artikel iki saka [lebokake perusahaan gedhe] sing menehi perspektif sing ngelawan, coba jelasake.

Ayo goleki conto komplotan, lan sing wis pirang-pirang taun diikuti:

Ora matur nuwun, aku bakal enggal ngetutake komplotan.

2 Komentar

  1. 1

    Apa media sosial mung dadi komplotan sing luwih efisien? Aku setuju yen ngetutake komplotan kasebut dudu perkara sing kudu ditindakake, nanging akeh sing kudu dicritakake babagan kawanan lan reputasi. Kewan kasebut ngandhani manawa Google minangka mesin telusuran sing cukup apik, lan aku bakal ngakoni yen aku ngetutake model kasebut. Kajaba iku, komplotan nuduhake produk sing disenengi karo (Apple) lan ora seneng karo (GM, Ford).

    Pitakonane, apa kita ora seneng ngetutake komplotan, utawa apa kita tiba-tiba rumangsa diapusi nalika komplotan ninggalake apa sing ana ing ngisor iki? Akeh conto ing ndhuwur sing ngetutake akeh, nanging saiki ditinggalake karo komplotan sing padha.

    • 2

      Hai Steven,

      Sejatine, aku ora nganggep media sosial minangka komplotan sing efisien - kita kabeh nyebar ing komunitas independen (sanajan gegandhengan) - blog, twitter, bookmark sosial, friendfeed, jaringan Ning, Linked In, Plaxo…. Aku ngira, masarakat umume nggawe komunitas 'mikro' sing luwih cilik ing ngendi dheweke nemokake wong sing duwe rasa, kapercayan, pendhidhikan, bakat, hobi lan latar mburi sing padha.

      Google nyatane irisan asil adhedhasar relevansi, saengga beda istilah - “murah” lawan “murah” bisa menehi asil sing beda banget kanggo wong sing duwe tujuan telusuran sing padha… adhedhasar telusuran 'kaya' wong liya lan backlink saka sumber liyane. Google bisa uga luwih akeh raja sing ora duwe hasil ing bukuku.

      Aku setuju karo teori komplotan sampeyan. Aku mung ngarep-arep supaya wong liya ora ngetutake kawanan maneh kanthi wuta ... Aku ora adol asile luwih asring positif tinimbang negatif. Aku seneng karo wong sing takon babagan norma lan meksa amplop kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.