Panyedhiya Layanan Email SaaS Pricing Hukuman

biaya email

Kita wis ngalami sawetara kekurangan nalika nggoleki panyedhiya layanan email sing apik. Akeh panyedhiya layanan email ora duwe alat integrasi sing dibutuhake kanggo ngotomatisasi email sing dikirim (kita bakal entuk warta) ... nanging masalah paling gedhe sing ana ing program email yaiku kemampuan cocog karo monetisasi biaya aplikasi.

Kanggo langsung nuduhake, sawetara struktur rega SaaS mung bodho… ngukum pertumbuhan perusahaan sampeyan tinimbang menehi penghargaan. Pengarepanku minangka bisnis utawa konsumen yaiku yen saya nggunakake layanan sampeyan, bathi biaya kudu tetep rata utawa luwih apik (kanthi tembung liya - biaya saben panggunaan tetep padha utawa mudhun). Iki ora cocog karo rega undhak-undhakan sing ditemokake - utamane karo vendor email.

Iki minangka rega umum vendor (Rega Bulanan lan Pelanggan):

$ 10 $ 15 $ 30 $ 50 $ 75 $ 150 $ 240
0-500 501-1,000 1,001-2,500 2,501-5,000 5,001-10,000 10,001-25,000 25,001-50,000

Sekilas, katon konsisten ... pelanggan liyane nambah biaya saben wulan. Masalahe yaiku nalika transisi. Ngomong yen aku ngirim menyang 9,901 pelanggan. $ 75 saben wulan. Nanging yen nambah 100 pelanggan, aku bakal nemoni masalah. Biaya bulanan saya dobel dadi $ 150 lan biaya saben pelanggan mundhak 98%. Saben pelanggan, biaya nggunakake sistem meh tikel.

Reregan Email SaaS

Iki ala banget karo vendor sing saiki, mula aku mandheg ngirim kabeh dhaptar. Biaya kita wiwit $ 1,000 saben wulan dadi udakara $ 2,500 saben wulan amarga aku duwe 101,000 pelanggan. Aku ora mbayar luwih akeh kanggo ngirim liyane… sejatine ana langkah undhak-undhakan sing ora bisa dibalekake liwat upaya pemasaran utawa sponsor. Saben pelanggan, biayane luwih saka tikel tikel. Lan aku ora bisa mbayar biaya kasebut.

Piranti lunak minangka panyedhiya Layanan kudu bener-bener ndeleng sistem mbayar saben pangguna kaya Amazon utawa paket hosting sing duwe ambang endi rega mudhun nalika sampeyan tuwuh bisnis. Sampeyan kudu menehi pahala marang bisnis sing tuwuh, aja ngukum. Yen aku duwe dhaptar 101,000, klien liyane sing duwe dhaptar 100,000 ora kudu mbayar luwih sithik kanggo pelanggan tinimbang aku. Iku mung bisu.

Mromosikake Segmentasi Email lan Personalisasi

Masalah liyane karo sistem iki yaiku mbayar nomer kontak ing sistem sampeyan tinimbang sing sampeyan kirim. Yen aku duwe database yuta alamat email, aku kudu bisa ngimpor, segmen banjur kirim menyang bagean sing aku ngerti bakal nyedhiyakake kinerja paling gedhe.

Akeh sistem kasebut dikenani biaya miturut ukuran database sampeyan tinimbang nggunakake sistem kasebut. Kanthi dipikirake, kepiye sampeyan bisa nyalahake perusahaan amarga kampanye akeh lan bledosan? Yen sampeyan bakal dikenani biaya kanggo saben pelanggan, sampeyan uga bisa ngirim menyang saben pelanggan!

Pasangan Dipeksa

Minangka asil saka rega kasebut, perusahaan-perusahaan kasebut meksa nindakake perkara. Nalika aku seneng karo vendor lan ngurmati layanane, biaya bisnis negesake aku nggawa bisnis ing panggon liya. Nalika aku seneng tetep karo vendor sing apik, aku ora duwe dhuwit supaya bisa mlebu nalika nambah 100 pelanggan menyang basis data.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.