Platform Pemasaran Real Estate

facebook share

Kita wis ngomong sadurunge babagan Saos Agen, a platform pemasaran real estate. Saos Agen nembé ngluncurake versi 2 produke lan cukup nggumunake. CEO Adam Small (kanca, kolega lan Panganggit Martech) nggambarake Sauce Agent lan target platform pemasaran real estate ing video Tech Marketing anyar iki:

Kunci industri real estate yaiku agen Real Estate ora asring duwe tim pemasaran, uga ora duwe wektu lan tenaga kanggo fokus marang upaya pemasarane. Iki tegese tim Adam kudu nggawe platform sing gampang digunakake. Apa sing digawe dheweke cukup sistem - nggabungake olahpesen teks, pemasaran email (padha meksa email dhewe lan wis bisa dikirim), tur seluler, integrasi sosial… lan otomatisasi. Ing mburi, Adam kanthi otomatis nempatake informasi makelar kanthi nggunakake data MLS… iki ngirit wektu gedhe.

Platform kasebut nduweni dashboard pusat sing nyedhiyakake statistik lan prospek paling anyar kanggo agen real estate:
Portal Info Ngarep Digital2

Ana antarmuka sing kuat kanggo manajemen kontak lan kegiatan, nglaporake email, manajemen properti, olahpesen lan sistem kanthi otomatis nerbitake properti kasebut ing Halaman Facebook Agen Real Estate.

Reaksi klien kanggo rilis anyar iki apik banget:

300902 tSaos Agen wis dadi perkara paling apik yen aku wis ngentekake dhuwit pariwara wiwit mlebu bisnis 8 taun kepungkur. Aku duwe akeh cara pemasaran liwat tutul tombol kanggo dhaptar nganti media sosial, ngirim tur virtual ing Realtor.com lan ngirim email selebaran menyang kabeh kontak babagan dhaptar. Iki pangguna banget lan efektif. Aku terus dikontak luwih akeh kanthi drive dening pelanggan sing pengin informasi luwih lengkap babagan properti lan njupuk informasi kontak. Aku seneng karo papan pemasaran iki!

Keri Schuster, REALTOR ©
Klub Presiden FC Tucker, Klub Eksekutif

Klik ing saben gambar kanggo nggedhekake.
Info Kontak Portal Info Ngarep Digital Laporan Email Portal Info Ngarep Digital Laporan Email Portal Info Ngarep Digital2 facebook share

Kejaba gampang digunakake, ana mupangate nggunakake platform terpusat .... regane Agen Real Estate biasane kudu ngatur macem-macem akun kanggo olahpesen teks, tur seluler, pemasaran email, nelpon telpon gratis lan video. Saos Agen nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanthi rega sing larang regane… nyatane, ing ngisor iki sing regane sawetara layanan iki mandhiri.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.