Tanah sing Dijanjeni: ROI Pemasaran sing Bathi lan Berkelanjutan, Sedurunge

Infographic Pengalaman Pelanggan 2015

Sugeng rawuh ing teknologi teknisi sing diarani Era Pengalaman Pelanggan.

Ing taun 2016, 89% perusahaan ngarepake saingan adhedhasar pengalaman pelanggan, vs 36% patang taun kepungkur. Sumber: Gartner

Nalika prilaku lan teknologi konsumen terus berkembang, strategi pemasaran konten sampeyan kudu selaras karo lelungan pelanggan. Konten sing sukses saiki didhukung dening pengalaman - kapan, ing endi lan kepiye pelanggan kepengin. Pengalaman positif ing saben saluran pemasaran minangka kunci paling penting kanggo evolusi iki.

Widen wis njelajah fenomena iki ing infographic anyar, Ngatur Pemasaran Konten kanggo Perang Anyar: Pengalaman Pelanggan. Iki minangka tampilan lengkap babagan pemasaran konten sampeyan ing pengalaman pelanggan, menehi tips babagan pengaruh positif marang merek sampeyan.

Elemen pengalaman pelanggan sing menang bisa dirangkum dadi telung sentimen:

  1. Ngerti pelanggan - Ngakoni pelanggan, sejarah, lan pilihan.
  2. Gegayutan karo pelanggan - Ketik emosi, tampilake prekara sing disenengi, lan aja mbuang-buang wektu karo perkara sing ora disenengi.
  3. Aja nganti pelanggan nggantung - Menehi wangsulan sing tepat wektu lan relevan nalika lan ing endi sing dikarepake pelanggan.

ROI pemasaran sing duwe bathi lan berkelanjutan bisa dipikolehi. Tindakake langkah kasebut lan bisnis sampeyan bakal mlebu ing Tanah Janji.

Infographic Pengalaman Pelanggan

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.