Video Pemasaran & Penjualan

Kekuwatane Tema WordPress Puluh Puluh Belas

gambarIng akhir minggu, aku ganti WordPress tema bali menyang Rolas Welas. Aku sejatine bisa ngomong manawa aku seneng karo desain saiki. Aku wis disesuaikan karo sing dakkarepake lan aku ora prelu ndemek kode kasebut. Saiki aja salah paham, ana kalane aku seneng nyelametake tema lan ngrusak omongane, nanging blogging pancen angel banget. Aku ora butuh stres tambahan babagan fitur desain sing ora ana ing baris, utawa kesalahan reoccurring amarga sawetara data ora diurai kanthi bener. Saiki aku bisa fokus ing blog.

Tema Twenty Eleven ora mung apik lan sederhana, nanging uga kuat lan serbaguna. Iki digawe dening tim WordPress, sing artine manawa wong-wong sing ngerti lan ngerti babagan metu lan metu saka WordPress wis nggawe tema kanggo mrentah kabeh.

Rong Puluh Welas Fitur:

  • Skema warna Cahya lan Peteng
  • Owahi warna link
  • Rong kolom, sidebar tengen; Rong kolom, sidebar kiwa; Siji kolom, ora ana sidebar
  • Pitung format postingan sing beda kanggo dipilih
  • Ganti gambar latar mburi lan / utawa warna
  • Tampilake / ndhelikake header
  • Tampilake / ndhelikake gambar sing ditampilake

Kabeh opsi kasebut bisa diowahi saka sub-menu Appearance.

Kajaba fitur tambahan tema, sampeyan uga bakal entuk apa sing diarepake saka tema WordPress sing lengkap:

  • Gambar sing ditampilake saben kiriman
  • Widget kanthi bisa
  • Galeri gambar
  • Komentar sing apik banget
  • SEO grapyak, sanajan sampeyan kudu mikir nggunakake Yoast WordPress SEO plugin

Babagan pungkasan sing sampeyan butuhake yaiku nambahake Plugin WP Tutul lan sampeyan siyap kanggo seluler uga! Aku ngerti rasane kepengin duwe desain / tema paling mutlak kanggo situsku - profesional lan pribadi. Gampang ngilangi target sing sejatine: blogging! Rolas Welas yaiku a free alat sing kudu sampeyan gunakake kanggo nyuda kasusahan nggawe lan ngatur tema WordPress.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

2 Komentar

  1. Aku setuju banget karo sampeyan, nanging ora ana siji bab ing tema 2011 - ora ndhukung sidebar ing kiriman lan kaca, dadi kapan wae nalika nyiyapake blog ing wektu iki sampeyan kudu bali maneh lan ngowahi single.php lan kaca. file .php. 

  2. Bisa aku menehi saran kanggo ngunjungi http://www.borgyborgy.net Nawakake sawetara header ukuran 1000 × 288 piksel gratis, kanggo ngatur tema TwentyEleven standar. Migunani kanggo pamula blog. Ngidini sampeyan kanthi gampang ngatur instalasi standar, ngidini wong anyar duwe blog sing disesuaikan lan siap ing sawetara menit. Kabeh gambar dijupuk dening kula lan diwenehake miturut Lisensi Creative Commons 3.0.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web