2 Komentar

  1. 1

    Aku wis setuju kabeh karo sampeyan, nanging ora ana siji-sijine tema ing 2011 - ora ndhukung sidebar ing postingan lan kaca, mula kapan wae nalika nggawe blog kanthi wektu iki, sampeyan kudu mbaleni maneh lan nyunting single.php lan kaca file .php 

  2. 2

    Apa bisa menehi saran kanggo ngunjungi http://www.borgyborgy.net Nawakake sawetara header ukuran 1000 × 288 piksel gratis, kanggo ngatur tema default TwentyEleven. Migunakake kanggo pamula blog. Sampeyan ngidini sampeyan gampang nginstal instalasi standar, saéngga bocah anyar duwe blog sing disesuaikan lan siyap ing sawetara menit. Kabeh gambar dijupuk dening aku lan kasedhiya ing Lisensi Creative Commons 3.0.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.