Kekuwatan ALT lan TAB

IMG 6286

Nalika nerangake teknologi komputer, aku gumun yen akeh wong sing ora kenal karo rong tombol paling penting ing keyboard sampeyan. Kekuwatan ALT lan TAB sing apik banget kalebu sawetara tips produktivitas sing paling penting kanggo sapa wae sing nggunakake komputer kanggo promosi utawa nindakake bisnis. Kanthi tembung liyane: meh kabeh wong saiki maca Martech!

Zona Ganti

Kanggo ngerti tenan kombinasi ALT + TAB, kita kudu miwiti karo diskusi babagan tombol ALT. Sampeyan bisa uga ngerti yen "ALT" cekak kanggo "sulih." Iki tegese tombol cilik iki kanggo ngganti kabeh fungsi antarmuka pangguna saiki. Penyihir komputer sok-sok nyebut "mode switching" iki. Mencet tombol "ALT" supaya mesin tumindak beda beda saka saiki

Iki bisa uga katon kaya overdramatik. Sawise kabeh, tombol SHIFT kayane padha karo pandangan pertama. Nanging SHIFT mung ngganti karakter saka ndhuwur nganti cilik. "A" biasane padha karo "a". Kasunyatane, mesin tik lawas pancen ngemot kalorone salinan surat. Tombol "ALT" nggawa mesin sampeyan menyang donya anyar.

Mesin tik duplikat 1895

ALT Tunggal + TAB

Kayane ora ana kedadeyan nalika sampeyan tekan ALT. Pencet lan culake kunci nganti puluhan kali lan ora ana mesin Windows utawa Mac sing bakal nanggapi. Nanging yen sampeyan nahan tombol ALT banjur tekan tengen lan penet tombol TAB mung sedetik lan lepas tombol TAB kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng jendhela katon. Bakal ndhaptar kabeh aplikasi sing aktif, lan sampeyan bakal nemokake sing sabanjure ing dhaptar wis disorot. Nalika ngeculake ALT, sampeyan bakal langsung pindhah menyang program kasebut.

Kekuwatan ALT + TAB bisa nggawe perbaikan produktivitas sing luar biasa. Sampeyan ora prelu njupuk tangan saka keyboard lan pindhah menyang mouse yen pengin ngganti antarane rong aplikasi sing mbukak. Saiki coba saiki. Luangake sawetara menit kanggo ngerteni rasane ALT + TAB.

Kaloro Pungkasan

Yen sampeyan nggatekake ALT + TAB siji, sampeyan bakal ngerti manawa sejatine ngalih ing antarane saiki aplikasi lan ing pungkasan digunakake aplikasi. Iki tegese yen sampeyan ngalih saka tembung, browser web menyang prosesor tembung nganggo ALT + TAB, sampeyan bisa ngalih bali karo ALT + TAB liyane. Kabeh iki bolak-balik bisa uga katon kaya mbuang-buang wektu, nanging iki sejatine persis apa sing kita lakoni nalika nggoleki lan nulis. ALT + TAB cocok kanggo alur kerja saben dina.

Ngirit sawetara detik ngobahake tangan sampeyan bolak-balik saka mouse bisa uga ora sepele. Multiply kaping pirang-pirang atusan switch saben jam. Elinga yen sampeyan ilang fokus nalika sampeyan kudu golek mouse kanthi sesanti periferal lan seret kursor mudhun menyang sisih ngisor layar lan bali. Nguasai ALT + TAB siji bakal ngganti produktivitas kanthi dramatis.

Advanced ALT + TAB

Ana luwih saka mung dhasar. Yen sampeyan mencet ALT + TAB nanging tahan tombol ALT, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh lambang aplikasi aktif. Sampeyan bisa nggunakake penet tombol TAB bola-bali kanggo bali menyang program sing sampeyan gunakake sadurunge. Kombinasi SHIFT + TAB dadi arah sing ngelawan.

Yen sampeyan wis nate nyalin data saka siji program menyang program liyane kanthi tombol tombol, ALT + TAB bisa nggawe pengalaman sampeyan nggunakake mung keyboard. Iki bisa nyebabake perbaikan produktivitas sing signifikan.

Luangake wektu kanggo sinau ALT + TAB. Sampeyan bakal luwih cepet nggunakake mesin kasebut lan bisa ngrampungake luwih akeh. Nanging sing luwih penting, ngakoni manawa kunci kaya ALT iku sejatine ngganti mode sistem ing sekitar kita. ALT kaya bedane kerja ing meja lan ngobrol ing telpon. Babagan kasebut pindhah menyang negara liya.

Ngalih kontek minangka biaya paling gedhe ing produktivitas. Saben gangguan menehi kesempatan kanggo lali apa sing sampeyan lakoni. Temokake apa sing sampeyan lakoni supaya sampeyan bisa fokus, sanajan saka keyboard menyang mouse. Sampeyan bakal nemokake alur kerja luwih lancar lan sampeyan bakal rampung.

2 Komentar

  1. 1

    Kanca kerja nate nyebut aku 'mouse lumpuh' amarga aku mesthi nggunakake antarmuka panganggo grafis kanggo navigasi. Butuh sawetara taun sadurunge aku ngerti cara pintas tombol sing efisien. Cukup narik kawigaten, aku yakin manawa pangguna Mac mesthi 'diganjar' karo tombol tombol khusus sing nindakake prekara sing gedhe. Windows wis kejiret - nanging umume kanca ing Mac sing ngerti kabeh trabasan ... lan produktivitas nuduhake!

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.