Tabel Periode Pemasaran Konten

Pemasaran Konten Tabel Berkala

Mung dasawarsa kepungkur, pemasaran konten kayane luwih sederhana, iya? Artikel kanthi gambar nggawe kamulyan lan bisa digunakake ing surat langsung sing dikirim ing situs web perusahaan. Maju lan dadi papan sing rumit. Visualisasi ruang pemasaran konten iki minangka tabel Periodik, cukup akale. Iki diprodhuksi dening Chris Lake, Direktur Pengembangan Produk di Econsultancy.

Klik ing pratinjau ing situs iki kanggo njaluk gambar lengkap, regane dicithak lan dilebokake ing meja sampeyan. Utawa bisa uga ing papan sing bisa narik kawigaten lan fokusake perhatian sampeyan ing strategi tartamtu, format, jinis, platform, metrik, target, pemicu utawa mung bali lan ngoptimalake konten sing wis ana! Contone, ing minggu kepungkur, kita wis liwat luwih saka 100 artikel ing Martech kanggo nganyari link, video, konten, utawa citra. Kita uga wis ngilangi pirang-pirang artikel babagan teknologi utawa kedadeyan sing wis ora ana regane ing situs kasebut.

Cara nggunakake Tabel Pamasaran Konten Berkala

Chris, mbukak pandhuan 7 langkah kanggo sukses pemasaran konten, diwiwiti kanthi strategi lan pungkasan kanthi mriksa kaping pindho lan ngoptimalake karya sampeyan.

  1. Strategy - Kunci dhasar kanggo sukses. Perencanaan lan fokus iku penting. Sampeyan butuh strategi sing jelas, digawe menyang target bisnis jangka panjang. Econsultancy uga migunani banget pandhuan praktik paling apik babagan strategi konten.
  2. format - Konten kalebu macem-macem wujud lan ukuran. Elinga yen sampeyan bisa nggunakake macem-macem format kanggo siji konten.
  3. Jinis Konten - Iki adhedhasar jinis konten sing umum sing cocog kanggo Econsultancy.
  4. platform - Iki minangka platform distribusi konten. Sampeyan bisa uga duwe sawetara (kayata # 59, situs web sampeyan). Liyane minangka situs sosial (sampeyan dhewe, jaringan, pihak katelu). Kabeh mau mbantu nyebarake konten sampeyan.
  5. Metrik - Iki mbantu sampeyan ngukur kinerja konten sampeyan. Kanggo tujuan ringkes, metrik dikelompokake bebarengan (contone metrik akuisisi).
  6. gol - Kabeh konten kudu ndhukung target bisnis utama, yaiku kanggo ngasilake lalu lintas, utawa kanggo adol luwih akeh, utawa kanggo nambah kesadaran merek. Konten sing dipandu laser bakal menehi centhang ing sawetara kothak kasebut.
  7. Nuduhake Pemicu - Iki umume inspirasi dening Pemicu Media sing ora sopan kanggo nuduhake konten. Pikirake babagan driver emosi sing nuduhake, lan priksa manawa konten sing digawe nggawe wong ngrasakake.
  8. Priksa - Kabeh konten kudu dioptimalake kanthi bener kanggo telusuran, sosial, lan kanggo ndhukung target bisnis sampeyan.

9 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Doug - blog sing apik tenan lan konsep sing cerdas lan cerdas! Seneng ide iki !!! Bojoku insinyur, sing ora nganggep kabeh marketing, malah nganggep menarik. Sampeyan ora bakal gagal ngirim konten sing apik kanthi cara sing inovatif. Matur nuwun! Kathy

  3. 5
  4. 7
  5. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.