Ekonomi Anyar: Menehi Penting

Money freeGoogle Blogoscoped laporan babagan a Artikel Reuters yen Google Book Search sing anyar, ing ngendi buku kasebut ora ana hak cipta lan dilebokake kanthi online, sejatine mbantu nambah penjualan buku.

Google Book Search wis mbantu kita supaya para pencari dadi konsumen, ujare Colleen Scollans, direktur penjualan online Oxford University Press

Aku ora yakin kepiye carane menehi kabar babagan fenomena kasebut, nanging wis rada suwe nulis babagan tren iki. Menehi dhuwit supaya entuk dhuwit… kepiye kedadeyan kasebut? Ya pancen pancen ora. Iki dudu model anyar. Apamaneh, radio nyedhiyakake lagu sing dituku lan dituku mengko. Industri musik wedi banget ndownload, nanging iki gampang banget. Program peer to peer bakal terus nambah lan nawakake cara nyebarake file sing ora bisa dideteksi. Dina bakal teka, mengko, RIAA kudu nyerah ngupayakake tuntutan hukum lan nggawe model bisnis sing luwih apik. Wiwit dadi salah sawijining Napster / Metallica asli sing ditolak, aku ora nate tuku produk Metallica liyane. Lan sadurunge, aku duwe Metallica kabeh ... Aku ora yakin pira dhuwit Lars lan kru sing ilang amarga ora duwe salah sawijining penggemar, nanging akeh banget. Ya, rasane musik saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe ... saiki luwih alus. 🙂

Piranti lunak ora beda. Yahoo! bubar nyathet manawa bakal nyebar aplikasi Email kanthi bebas supaya pelanggan bisa nggawe aplikasi ing sekitar kasebut. Keuntungane? Dheweke nyebar bakat lan kapinteran wirausaha ngluwihi tembok perusahaan ing jagad iki. Amarga akeh wong sing nggawe aplikasi, kepinginan kanggo nggunakake Yahoo! amarga ISP pilihan bakal ora bisa dihindari. Aku minangka pelanggan sing ora gelem lunga ... alat kaya proteksi Virus, Perlindhungan spam, alat pengawasan Parental, Peluncuran… kabeh nggawe aku pengin tetep ing Yahoo DSL. Lan layanan Pro apik banget, aku ora nate ngalami outage luwih saka sawetara menit.

Saiki buku! Sampeyan sing wis ndeleng lan maca blog ngerti manawa aku minangka buku buku. Aku ora duwe perpustakaan sing amba banget, nanging sampeyan bakal nemokake buku ing endi wae ing papanku. Aku seneng banget karo buku sing hardcover (dadi aku ngakoni aku tuku buku kanggo sampulane). Kaendahanku sing paling anyar yaiku CapoteCapote Ing Getih Kadhemen. Sawise nonton ing luar biasa film, aku terinspirasi kanggo maca buku kasebut. Ing Getih Kadhemen.

Blog minangka bentuk liya kanggo menehi dhuwit. Aku maca blog (akeh banget) lan nglumpukake ilmu babagan Optimisasi Mesin Telusuran, Media Sosial, Pemrograman, Manajemen, Kepemimpinan, lsp. Akeh blog sing nuwuhake aku supaya tuku buku. Ironis, aku bubar tuku buku paling anyar Seth… konten sing dikumpulake lan diatur saka bukune blog… Lan aku tuku buku sawise ndeleng pariwara ing blog. Dadi Seth wis menehi aku ... lan aku uga tuku! Dheweke diparingi dhuwit!Cilik Iki Anyar Gedhe: lan 183 Riff, Rants, lan Gagasan Bisnis Liyane sing Luar Biasa

Blogku ora ngasilake akeh babagan penghasilan langsung. Nanging, dadi dalan sing apik kanggo aku nggayuh sawetara prospek lan pelanggan. Aku seneng nggawe konsultasi Media Sosial, konsultasi Pemasaran Database, pangembangan Google Map, pangembangan WordPress, lan kemitraan ing Media Sosial anyar business (isih ing pembangunan). Umume bisnis iki ora bakal bisa dipikolehi tanpa blogku.

Sawetara wong bisa uga mikir yen ngirim ilmu kanthi online nyedhiyakake kanthi gratis lan sampeyan bakal entuk dhuwit. Sing ditemokake yaiku umume wong ora pengin 'nyolong' ilmu; luwih becik, goleki wong sing duwe ilmu! Blog minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyedhiyakake calon klien informasi sing dibutuhake kanggo nemokake sampeyan pantes nyewa utawa konsultasi.

Iki ekonomi anyar. Yen sampeyan ora menehi dhuwit kanggo entuk dhuwit, wong liya bakal menehi!

One comment

  1. 1

    Siji tindak lanjut babagan… warta saka AllofMP3 lagi entuk net ... situs download Rusia sing ilegal sing nawakake undhuhan MP3 tanpa manajemen hak digital lan rega murah banget.

    Kebijakan sing?

    "Administrasi AllOFMP3.com ora duwe informasi babagan hukum saben negara tartamtu lan ora tanggung jawab kanggo tumindak pangguna asing."

    Aku seneng Internet!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.