Minuman Sarapan Anyar - Embun Gunung?

embun gunung

Ngrungokake radio nalika aku kerja bisa dadi wektu sing tenang kanggo aku. Preduli saka lalu lintas, aku kemah seneng. Pelambatan lalu lintas? Ora masalah ... DJsku bakal narik aku lan miwiti dina kanthi bener….

Nganti wingi….

Aku ora bisa mandheg mikir babagan iki. Aku ngrungokake pariwara sing apik ing radio babagan wong lanang sing ora seneng karo rasa kopi. Alternatif - God Dew. Embun Gunung? Dew Gunung! Lan negara iki kepengin weruh kenapa lemu. Saiki kita pariwara kaleng gula gelembung kanggo sarapan, mmmmm. Mungkin kita bisa ngganti susu ing Cocoa Puffs!

Arrrrgh

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.