Pesen kasebut ngasilake asil

iStock 000004792809XSmall1

iStock 000004792809XSmall1

Nalika pemasaran, asring banget, kita mung mikirake asile. Aku pengin ngowahi akeh prospek iki, kita pengin wong ngerti Produk X, aku pengin retweet / saham liyane, lan liya-liyane. Aja salah paham, mesthine penting kanggo nglacak prekara iki kanggo ngerti apa pemasaran kita pesen lagi aktif. Nanging, aku wis ngerti manawa ora duwe tujuan tartamtu ing pesen pemasaran, aku duwe keterlibatan utawa asil sing paling akeh.

Coba pikirake: apa sampeyan wis nulis kiriman sing luwih kaya blog sing ora sopan utawa adhedhasar pendapat sing bertentangan karo "10 Langkah Cara Ngoptimalake Blog Sampeyan"? Apa level umpan balik / keterlibatan ing kiriman kasebut? Aku gelem yakin manawa ana postingan "tambah-nilai" standar babagan masang meta tag.

Mbesuk yen sampeyan duwe prekara sing bisa uga adhedhasar panemu tinimbang nambah nilai, tulisen. Wenehi pendapat sampeyan. Sanajan wong ora setuju, sampeyan isih bisa miwiti pacelathon sing migunani sing bakal disenengi lan dituduhake wong liya.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.